Lystig nabolagsfest ble enda lystigere da Norsk Tipping ringte

Fredag kveld kan bli en skikkelig festkveld i ditt nabolag – slik det ble hos en østfolding forrige fredag.

MILLIONGARANTI: Hver fredag blir en Nabolaget-spiller millionær.Illustrasjon: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:16. november 2023

Geotagen landet i Greåker fredag 10. november, der vinneren i ukens hovedtrekning var uvitende om at 1 million kroner var på vei.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ekstra feiring

Vinneren var imidlertid ikke på adressen sin denne kvelden, men langt unna var han ikke da Telefonen fra Hamar nådde ham ved 19.30-tiden forrige fredag.

– Vi sitter hos naboen og har en liten fest. Vi skal på konsert senere i kveld, fortalte han til Norsk Tipping.

Østfoldingen ble svært satt ut da han mottok millionbudskapet. Etter å ha summet seg litt, kunne han likevel konstatere følgende:

– Dette er kjempegøy. Ja, det er helt fantastisk. Det blir nok en ekstra feiring her i kveld, sa han.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fredag = millionkveld

Nabolaget har trekninger hver dag hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller. Da skal premien på 1 million kroner finne en ny eier blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen samme kveld. I tillegg nyter naboene som også har spilt Nabolaget godt av å ha en hovedvinner i nærheten. De kan se frem til premier på alt fra 50 kroner til 100 000 kroner ut ifra hvor nærme de bor hovedvinneren.

Fredager trekkes det også fem andre vinnere som får en premie på 100 000 kroner hver. Også her er det gode nyheter for de nærmeste spillende naboene.

Relaterte artikler