extravinnerhistorie

Mandelen glapp, men hun sikret seg millionpremie

En kvinne fra Vallset fikk kanskje ikke mandelen i riskremen, men hun fikk likevel en grei «trøstepremie» i Extra.

VINNERØYEBLIKK: En kvinne fra Vallset sikret seg 1,3 millioner kroner og riskrem til dessert 2. juledag.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:26. desember 2023

Hver tirsdag trekker vi ut en Extra-kandidat blant alle som har spilt Extra innen spillefristen. 2. juledag var det en kvinne fra Vallset i Innlandet som fikk tittelen.

Som Extra-kandidat var hun allerede sikret en inngangspremie på 307 000 kroner, uansett hvordan det gikk under tv-trekningen. Bar det helt til topps kunne hun glede seg over 2 millioner kroner inn på bankkontoen.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

– Årets siste trekning – også ble det meg

Kvinnen fra Vallset befant seg hjemme med samboeren da Norsk Tipping slo på tråden tirsdag kveld.

– Er jeg Extra-kandidat og sikret 307 000? Nei, nå ble jeg glad, sier kvinnen, med en bekreftende samboer i bakgrunnen.

Paret hadde nettopp spist middag og dermed var det bare et par ting som gjensto før de kunne benke seg foran fjernsynsapparatet.

– Frem til tv-sendinga skal jeg ta oppvasken og ordne med dessert. Det blir riskrem med bringebærsaus og Extra på tv. Dette blir spennende, forteller den glade Extra-kandidaten.

To tall rett inn

Mens Extra-kandidaten og samboeren satt som tente lys foran tv-skjermen, gikk trekninga sin gang – og det ble meget spennende på slutten. Kvinnen hadde nemlig ingen av de fire første trukne tallene på brettet sitt, men plutselig snudde flaksen. Nest siste og siste tall hadde kvinnen. Dermed sikret hun seg en premie på nøyaktig 1 381 500 kroner.

– Du verden! Dette var artig, sier kvinnen etter tv-sendinga.

Paret hadde ventet med desserten, men skulle nå feire med dobbel porsjon.

– Nå skal vi fete oss opp, spøker paret.

De hadde imidlertid ingen konkrete planer for premien, men var tydelige på to ting:

– Dette er den beste telefonen vi har fått i 2023. Det var virkelig en stor julegave.

Kupongen kjøpte kvinnen via appen.

Extra
26. desember 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som sikret seg en ekstra slant denne Extra-trekningen. Faktisk var det over 30 000 vinnere som vant både små og store premier tirsdag 26. desember – blant andre disse:

Første bilde

En kvinne i 70-åra fra Lørenskog i Viken fikk første bilde. Hun sikret seg dermed 54 465 kroner i premie. Kupongen kjøpte hun på Narvesen på Strømmen storsenter.

Første ramme

En mann i 80-åra fra Søndre Land i Innlandet fikk tirsdagens første ramme. Med den ramma vant han nøyaktig 90 775 kroner. Kupongen kjøpte han på Kiwi Hov.

Første brett

En kvinne i 30-åra fra Kvæfjord i Troms og Finnmark fikk første brett. Hun dro dermed i havn tirsdagens nest høyeste Extra-premie på 254 180 kroner. Kupongen kjøpte hun via appen.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 vinnere. Denne gangen endte vi med 17 vinnere som fikk en premie på 5 880 kroner hver.

Årets første

Tirsdag 2. januar sparker vi i gang den første Extra-trekningen i 2024. Som alltid ligger det 2 millioner kroner på lur dersom en heldig Extra-kandidat klatrer til topps på premiestigen.

I Extra er det også 16 andre vinnermuligheter – det blir med andre ord ikke kjedelig i år heller.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler