Mange søkere til Camp Grasrot!

Mange søkere til Camp Grasrot!

Nesten 300 ildsjeler har allerede meldt seg på kampen om å få være med Thomas og Harald i en ny runde med Camp Grasrot! 

I høst er Thomas Numme og Harald J. Rønneberg tilbake med en ny runde med Camp Grasrot. Søknadsfristen er 2. juli, og allerede nå har 297 ivrige ildsjeler fra hele landet sendt inn en søknad i håp om å få bli med på konkurransen.

MELD DEG PÅ HER! PÅMELDINGSFRISTEN ER UTGÅTT!

Dette er Camp Grasrot

Camp Grasrot er en konkurranse, som kommer i tillegg til Camp Senkvelds opprinnelige program som vises på TV2. Programlederne for Senkveld, Thomas Numme og Harald J. Rønneberg er lagledere for hvert sitt lag med fem deltakere.

Se video med Thomas og Harald  HER 

Lagene skal konkurrere mot hverandre i typiske Camp Senkveld-øvelser; konkurranser med kulturelle, fysiske og humoristiske elementer. Camp Grasrot består av 6 episoder, og er planlagt å vises i sosiale medier høsten 2017.

Dette vinner du

Premien til det beste laget er på 100.000 kroner!

Denne fordeles slik at hver deltaker på vinnerlaget gir 20.000 kroner til sin grasrotmottaker. Konkurransene, omgivelsene og alt annet vil være tilnærmet likt som i Camp Senkveld, men sendingene vil kun gå i sosiale medier og ikke på tv. 

Lyst til å se en smakebit fra fjorårets sesong? Se alle episodene fra sesong 1 HER!

Slik gjør du

For å kunne delta må du være 18 år og registrert kunde hos Norsk Tipping. Før du leverer søknaden må du også være registrert som grasrotgiver!

Har du lyst til å kjempe for favoritt-klubben eller foreningen din? Send din søknad allerede i dag - fristen er søndag 2. juli!

Detaljerte konkurranseregler for deltakelse i Camp Grasrot finner du HER!

Lykke til!