flaxvinnerhistorie

Mann i 30-åra vant 5 000 kroner i måneden i fem år fremover

En mann i 30-årene fra Jessheim måtte se to ganger på Flax-loddet, etter at han nå får 5 000 kroner mer å rutte med i måneden, de neste fem årene.

FORNØYD: En mann fra Jesshem smilte bredt etter å ha vunnet 5 000 kroner i måneden i fem år fremover.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:7. november 2023

– Jeg trodde ikke helt på det da jeg så at jeg hadde vunnet 5 000 kroner i måneden i fem år, men så kom det bilde opp på skjermen at jeg hadde vunnet. Jeg må jo si at det var et lite sjokk, sier Jessheim-mannen.

Heller ikke samboeren hans trodde på det med én gang.

– Hun trodde at jeg tulla med henne, men hun innså etter hvert at det stemte, forteller mannen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Mora jublet høyest

Han sier han ikke tok av på noen som helst måte.

– Jeg tror ikke det gikk helt opp for meg med en gang. Jeg ble selvsagt veldig glad, men mora mi jubla mer enn meg, sier mannen, som altså er i 30-årene.

– Vi har hatt behov for og lyst på en tørketrommel, så jeg dro bare rett ut for å kjøpe det. Vi skal ha et barn til om ikke så lenge, så det kommer godt med, forteller mannen,

Skraper man Flax for Livet, har man også mulighet til å vinne 10 000 kroner hver måned i 10 år. Vinner man hovedpremien er man sikret 20 000 kroner hver måned i 20 år.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler