eurojackpotvinnerhistorie

Mann våknet som millionær - nå gir han bort mye av pengene

En Oslo-mann var helt i ørska da han våknet til beskjeden om at han er blitt Eurojackpot-millionær. Premien kommer også andre til gode.

FERIEKLAR: Oslo-mannen gleder seg til å dra på ferie med familien - og til å glede andre med mye av pengepremien.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:8. februar 2019Endret:2. januar 2023

En tysk spiller stakk av med førstepremien i Eurojackpot på nær 618 millioner kroner denne fredagen, men også en nordmann ble Eurojackpot-millionær.

En mann i 40-åra fra Sørenga i Oslo tok seg en liten blund på fredagskvelden, og da han våknet hadde han flere ubesvarte anrop fra Norsk Tipping. På femte forsøk tok mannen telefonen, og fikk beskjeden om at han har vunnet 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner.

Spill Eurojackpot her!

- Mildt sagt i ørska

- Er det mulig? spør mannen litt forfjamset når han får millionbeskjeden. Så fortsetter han:

- Beklager, jeg er mildt sagt litt i ørska. Men dette er jo kjempekult!

Mannen sier at han gleder seg til å ta med familien sin på ferie, men at han vil gi mye av pengepremien til noen som virkelig trenger det.

- Jeg kommer til å gi mye av pengene til veldedighet. Det hadde vært veldig fint å gi til et barnehjem for eksempel. De har mer behov for pengene enn meg, sier han.  

Vi gratulerer den godhjertede millionæren!

Følgende tall ble trukket ut fredag 8. februar

Hovedtall: 5 - 8 - 21 - 24 - 26

Stjernetall: 4 - 5

Neste uke kan du vinne ca. 97 millioner kroner

Ettersom en tysker stakk av med førstepremiepotten denne fredagen, vil førstepremiepotten være på cirka 97 millioner kroner fredag 15. februar.

I tillegg trekker vi garantert ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner.

Lykke til!

Bli med i trekninga - spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler