flaxvinnerhistorie

Flax: Julegaven fra søster ble til millionpremie

Julegaven fra søsteren kunne knapt vært bedre. For da han skrapte Flax-loddet vant trønderen i 20-åra 1 million.

FIKK MILLIONGAVE: En mann i 20-åra fikk et Flax-lodd i gave av sin søster. Det ga 1 million i premie.sverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:27. desember 2019Endret:2. januar 2023

Julaften ble en svært god dag for mange mennesker i det ganske land. Og for Flax-skrapere rundt om, ble den enda bedre.

For den 24. desember fikk vi hele tre Flax-millioner.

Skrap MillionFlax her

- Det var en gave fra min søster. Hun ble glad på mine vegne og det skal nok bli en premie på hun også, sier vinneren fra Trøndelag.Han skjønte ikke helt hva som hadde skjedd da han plutselig så tre like symboler. Han skjønte ikke helt hva som hadde skjedd da han så tre like symboler. - Alle hadde gått fra bordet. Nede på bonuslinja så jeg tre like tegn. Da sprang jeg bort til de andre mens jeg skalv, sier mannen. Trønderen i 20-åra ønsker å være anonym. Loddet ble kjøpt hos Obs City Lade. - Det var en deilig følelse. Denne jula kommer jeg alltid til å huske, sier vinneren som ønsker å investere i bolig. Vi gratulerer med premien!

Skrap MillionFlax her

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1.600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler