flaxvinnerhistorie

Nybegynnerflaks ga 3 mill. i premie - med Mega MillionFlax

Tromsøværingen i tjueårene sier han kun har to spill på samvittigheten. Ett Mega MillionFlax som han vant 100 kroner på, og ett nytt Mega MillionFlax-lodd han tok i bytte mot premien på det første loddet. På det andre loddet vant han tre millioner kroner. 

FLAX: En heldig mann i tyveårene fra Tromsø hadde flaks med Mega MillionFlax, og vant tre millioner kroner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:12. januar 2021Endret:2. januar 2023

Noen har nybegynnerflaks, andre har mega-flaks og noen vinner i Mega MillionFlax.  

- Jeg har egentlig bare to spill på samvittigheten. Mega MillionFlax-loddet jeg fikk i gave og vant 100 kroner på, og Mega MillionFlax-loddet jeg byttet til meg mot dette første loddet, sier tromsøværingen i tjueåra - som vant tre millioner kroner på MegaMillionFlax.

Heftig flaks

- Jeg var på vei for å bytte inn Mega MillionFlax-loddet jeg hadde fått i gave og vant 100 kroner på. Da jeg skulle levere det inn sa hun som sto i kassa: "Du tar vel en hundrings?" 

- Nei. Jeg tar ett lodd til, så ser vi hva som skjer, sa jeg. 

- Jeg skjønte først ingenting og klarte ikke å fordøye at jeg hadde vunnet. Jeg gikk rundt og spurte meg selv om det virkelig kunne være sant. Slik gikk egentlig helga. Jeg satt og så på loddet. Jeg trodde først det var noe tull og at noe kanskje var noe galt, men på mandag sto pengene på konto, sier den blide tromsøværingen og ler. 

Boligdrøm

- Jeg har lenge hatt en boligdrøm og har jobbet hardt i flere år for å kunne kjøpe egen bolig. Jeg har også en spesiell reisedrøm som jeg håper å realisere etter at vi får kontroll på Corona-epidemien.

Tromsøværingen anser seg selv fra nå av som en heldig fyr.

- Jeg spiller jo egentlig ikke. Jeg har to spill på samvittigheten, og det er de to Flax-loddene jeg har vunnet på, sier han og ler. 

Vi gratulerer! 

Mega MillionFlax fås kjøpt hos Norsk Tipping sine kommisjonærer. I kiosker, på bensinstasjoner og i butikker.

Vinnersannsynlighet toppremie MegaMillionFlax: 1: 500.000

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 8 597 549

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 30

  • Antall millionærer i 2020: 30

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler