flaxvinnerhistorie

MegaMillionFlax: Vant 3 mill. - tar det som bursdagspresang

- Jeg har bursdag nå i disse dager, så premien tar jeg som bursdagspresang, sier tremillioner-vinneren som skrapte MegaMillionFlax. 

VINNER: - Det hele var litt uvirkelig, men det var veldig gøy, sier kvinnen som vant tre millioner kroner på et Flax-lodd 21. august.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:22. august 2019Endret:2. januar 2023

Først vant Porsgrunn-kvinnen 1000 kroner på MegaMillionFlax. Da løste hun inn premien og kjøpte et nytt lodd - dermed vant hun 3 millioner kroner. 

Uvirkelig og gøy

-  Det er en spesiell følelse ja, det er det, sier den blide kvinnen og humrer når Norsk Tipping ringer for å gratulere med Flax-premie på hele tre millioner kroner. 

- Jeg var innom Rema 1000 på Down Town i Porsgrunn og byttet inn i et nytt lodd som jeg skrapte hjemme, og vet du, jeg måtte få noen til å dobbeltsjekke loddet for meg. Det hele var litt uvirkelig, men det var veldig gøy, sier kvinnen som har MegaMillionFlax som sitt favorittlodd. 

Skrap Flax her

Lite søvn - masse glede

- Jeg har sovet litt dårlig i natt med det er det verdt. Dette var alle tiders, særlig fordi jeg har hatt en drøm om å kjøpe bolig, så det blir nok boligkjøp ganske snart.  Jeg fyller år i disse dager, så dette passer veldig godt. Jeg tar premien som bursdagspresang, sier den fornøyde vinneren. 

Vi gratulerer! 

Skrap Flax her

Vinnersannsynlighet MegaMillionFlax: 1: 500.000

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler