26-åring ble Flax-millionær. -Det kom et skrik fra kontoret

26-åring ble Flax-millionær. -Det kom et skrik fra kontoret

FLAX: En heldig 26-åring fra Askøy ble millionær 29. november med MillionFlax.

foto: Sverre Houmb

26-åring ble Flax-millionær. -Det kom et skrik fra kontoret

Noen ganger har man flaks, andre ganger har man bare skikkelig FLAX, som 26-åringen fra Askøy som ble millionær med MillionFlax.

Gratulerer som Flax-millionær! Hva skjedde? 

- Jeg leverer fast Lotto og VikingLotto og kjøper Flax-lodd for småpremiene. I går satt jeg på kontoret og med et par gevinstkroner på spillkontoen kjøpte jeg ett Flaxlodd på nett og vant. Det kom et skrik fra kontoret mitt, og det kom folk til og spurte om det gikk bra med meg, og visst gikk det bra, sier  26-åring fra Askøy og ler. 29. november vant han altså en million kroner når han skrapte MillionFlax. 

Rolig feiring

Gratulerer så mye, har du feiret millionærstatusen?
- Jeg tom meg en øl i går, ellers har det vært rolig. Dette var veldig beleilig da vi akkurat driver og selger huset vårt og har kjøpt et nytt. Man kan se det var perfekt timing, sier 26 åringen, som gleder seg til å nedbetale huslån.  

Skal du finne på noe mere gøy for premien?
- Jeg skal dele ut litt til familien også, selvfølgelig. De må også få en liten del av moroa, sier Askøyværingen avslutningsvis. Han ønsker å være anonym. 

Flax hele jula

MillionFlax koster 25.- og som du sikkert har skjønt, kan du vinne opp til en million kroner men også mange andre pengepremier. Fysiske MillionFlax-lodd (eller GrseFlax-lodd) og Kalender-display for Flaxlodd, slik at du kan får din egen kjempestore Flax kalender med ett MillionFlax bak hver luke, får du hos din kommisjonær.

Her kan du skrape MillionFlax

Vinnersannsynlighet toppremier:

  • MillionFlax 1:600.000.
  • GriseFlax (fysisk) 1: 343 750
  • GriseFlax (digitalt) 1: 333 333