flaxvinnerhistorie

Vant 1 mill. på MillionFlax: – Skalv så mye at jeg begynte å grine

En kvinne fra Drammen fikk virkelig en fredag utenom det vanlige, da hun skrapte frem 1 million kroner på et MillionFlax-lodd hun kjøpte med seg under helgehandlinga.

SOMMER-FLAX: Sommerens MillionFlax-serie er nå ute i butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. (Kvinnen på bildet er ikke MillionFlax-vinneren).Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. april 2024

Kvinnen i 60-årene fra Drammen i Buskerud fikk et innfall om å kjøpe med seg et MillionFlax da hun var på butikken fredag 12. april. Lite visste hun at nettopp dette loddet inneholdt en premie på 1 million kroner …

Fikk hjelp av naboen

Da Norsk Tipping slo på tråden for å gratulere samme dag, var hun fortsatt lettere sjokkert over det som hadde hendt noen timer tidligere.

– Gud, jeg var helt utafor her og begynte å grine, forteller hun med skjelvende røst. 

– Jeg kjøpte bare med meg ett lodd, og da jeg kom hjem begynte jeg å skrape det. I hovedfeltet var det ingen premie, men da jeg skrapte på spill to dukket millionpremien opp. Jeg måtte telle flere ganger og trodde egentlig ikke det jeg så. Jeg skalv så mye at jeg begynte å grine. Det var alvorlig til reaksjon. Jeg har aldri sett maken.

Lettere forvirret hadde hun gått ut med søpla, og på veien møtte hun naboen som ble med inn for å dobbeltsjekke loddet.

– «Herregud, du må hjelpe meg med noe. Jeg vet ikke om jeg har sett riktig», sa jeg, forklarer hun lattermildt.

Det skulle vise seg at drammenseren hadde sett helt rett og naboen hjalp henne med å heve millionpremien på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Skal ramme inn vinnerloddet

Den rykende ferske MillionFlax-vinneren hadde i etterkant forsøkt å roe seg ned, men var fortsatt preget av den overraskende opplevelsen av å skrape frem 1 million kroner.

– Nå sitter jeg og ser på «Dyrepasserne» og har tatt meg en øl. Men jeg har vondt i hodet og klarer egentlig ikke å tenke helt klart.

Drammenseren kunne forsikre oss om at hun likevel hadde begge beina godt plantet på jorda.

– Jeg skal leve som normalt og ikke si det til noen. MillionFlax-loddet skal jeg ramme inn tror jeg, men kanskje ikke henge det på veggen, avslutter hun lurt.

Vinnerloddet hadde hun kjøpt hos Kiwi Sande.

Norsk Tipping gratulerer den nye Flax-millionæren!

Sommer-Flax er her

Sommerens MillionFlax-loddserie kan nå kjøpes i over 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner landet over.

Flax kan også skrapes digitalt – dog uten skrapestøv.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler