flaxfremside

Vant du på Flax i jula? Få premien rett på konto uten å forlate sofaen

Visste du at du kan bruke mobilen til å heve Flax-premien din? Vi forklarer hvordan.

ENKELT OG GREIT: Len deg tilbake og få Flax-premien inn på bankkonto fra sofaen.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. januar 2024Endret:8. januar 2024

Hadde du litt ekstra flaks i jula og har Flax-lodd med premier liggende? Da kan du faktisk få premien direkte inn på bankkonto ved å løfte opp mobilen og følge noen enkle steg. Her viser vi deg hvordan.

Slik fungerer det

  1. Åpne appen.

  2. Klikk på Profil/Min side og Hev Flax-premie.

  3. Skann strekkoden på Flax-loddet.

  4. Skrap frem den tresifrede koden på Flax-loddet ditt, og tast inn koden.

  5. Premien overføres rett til din spillerkonto.

Ikke installert Norsk Tipping appen ennå?

Heving av Flax-premie på mobil er kun tilgjengelig i appen vår som du laster ned fra:

​App Store

eller

Google Play

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hevet million-premie

En som nylig hevet Flax-premien på mobilen var en 34 år gammel kvinne fra Kristiansand i Agder – og det var ikke snakk om en hvilken som helst premie heller: Hun stakk nemlig av med toppgevinsten på 1 million kroner på Flax Julekalender.

– Det er helt sinnssykt. Jeg vet ikke om jeg har skjønt det ennå, lo kalender-vinneren fra Kristiansand da Norsk Tipping kontaktet henne dagen etter storgevinsten.

– Jeg har pleid å kjøpe kalender hvert år, men ikke i år før i går. Så da endte jeg likeså godt med å skrape alt på en gang, forklarte hun.

– Og der var det tolv nisser … jeg telte de nissene sikkert femti ganger før jeg måtte ringe noen og spørre om de så det samme som meg. Så jeg endte med å sende et bilde til søsteren min, som svarte «du har nok blitt millionær».

Da vi kontaktet kristiansand-vinneren var premien inne på konto, og hun hadde allerede unnet seg noe ekstra.

– Jeg har vært ute og brukt litt på en parfyme, en veske og et ansiktsserum, i tillegg til en ekstra gave til sønnen.

Resten av premien hadde hun gode planer for.

– Nå blir det lappen, som jeg aldri har fått tatt. Også er bil førsteprioritet. Ellers skal jeg betale ned litt gjeld og spare. Jeg har ingen ville planer, sa den glade vinneren.

Kan brukes til både små og store premier

Du trenger ikke vente på en eventuell millionpremie for å benytte deg av premieheving på mobil. Flax-premier i alle størrelser er velkomne i appen.

Lykke til med skrapingen og god premieheving!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler