flax

Topp sommerfesten med MillionFlax

Er det på tide med sommerfester, krepselag og annen moro? MillionFlax er den perfekte vertinnegaven, isbryter og starten på ethvert godt lag.

SOMMERFEST MED FLAX: Skrap frem tre like beløp med MillionFlax, og du vinner beløpet.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. juni 2018Endret:2. januar 2023

Ny MillionFlax er ute nå i sommervarmen, og enten du er på stranda eller sitter inne er det mulighet for å bli millionær.

Skal du lage topp stemning på sommerfesten, så forsøk å legge ett lodd i en serviettring eller på bordkortet ved festbordet. Det vil garantert å skape god stemning, være spennende og en kjempefin isbryter.

Festen får en pangstart med nye MillionFlax.

Er du glad i de store premiene, men også glad i å skrape Flax? Da er den så langt hotteste versjonen av din favoritt ute i salg nå. Nye MillionFlax gir deg ennå flere millionpremier!

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst. MillionFlax får du både digitalt og hos Norsk Tippings kommisjonærer.

Spill nye MillionFlax her.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler