flax

Skrap deg frem til en kjølig million i sommervarmen

Jubileums-utgaven av MillionFlax har maaaange vinnerlodd med premier i flere størrelser - opp til en million. Ta med deg MillionFlax på stranda eller hytta og skrap frem masse moro.

MILIONÆR: Har du flaks, kan du bli millionær på stranda, med MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. juni 2018Endret:2. januar 2023

Sommeren er en herlig tid når vi liker å prøve lykken og å jakte opplevelser og spenning. Med et Flax-lodd i lomma er du alltid klar for å skrape frem en million.

Er du glad i de store premiene, men også glad i å skrape Flax, og samtidig liker muligheten til å vinne mindre premier? Da er en hot versjon av ditt favorittlodd ute i salg nå. MillionFlax jubileums-utgave kan gi deg millionpremier!

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Det nye MillionFlax-loddet kan du spille her.

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler