flaxvinnerhistorie

Million-skrap før midnatt

Rett før midnatt fredag sa det "pling i kassaapparatet" for en mann i 20-årene da han skrapte et MillionFlax-lodd på mobilen.

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:28. april 2019Endret:17. november 2023

- Jeg kjøpte et Flax-lodd i appen, skrapte det og plutselig sto det "gratulerer du har vunnet en million". Da ble jeg så forfjamsa at jeg trykket meldinga bort, så jeg endte med å ringe kundeservice for å være helt sikker på at det stemte, sa den ferske Flax-millionæren.

Den heldige vinneren er en mann i 20-årene fra Nore og Uvdal kommune i Numedal i Buskerud.

Da han innså at han virkelig hadde vunnet én million kroner, fortalte han det til foreldrene og kjæresten.

- Men de trodde virkelig ikke på meg. De var helt sikre på at det bare var tull, lo mannen da vi snakket med ham søndag.

Nå blir det en annen start på "voksenlivet" enn planlagt.

- Ja, premien blir god å ha når en skal ha seg hus, sa numedølen.

Vi gratulerer!

(Vinnersannsynlighet førstepremie i MillionFlax er 1:600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler