flaxvinnerhistorie

Dimitris (23) ble millionær: - En skikkelig bursdagsgave

Dimitris Røkenes Maranos (23) fra Alta kjedet seg litt, så han skrapte noen Flax-lodd. Dermed ble han millionær.

FLAKS: Dimitris hadde flaks - MillionFlax.Dimitris Røkenes Maranos/Norsk TippingDimitris Røkenes Maranos
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:13. august 2018Endret:2. januar 2023

 Gratulerer med toppremien i MillionFlax! Skal du gjøre noe moro for premien?

- Takk! Det var utrolig fint og en skikkelig bursdagspresang på forskudd, jeg har nemlig bursdag neste søndag, sier Dimitris Røkenes Maranos (23), fra Alta, som vant 1 million på et MillionFlax-lodd, og ble veldig glad.

Feiring på bursdagen

- Det blir en liten feiring på bursdagen min. Familien er bortreist, men jeg skal feire sammen med tanten min, så det blir koselig, sier Dimitris som kanskje plukket opp litt vinnerlykke på Hamar i forrige uke?

- Jeg var på kommisjonærkurs hos Norsk Tipping på Hamar i forrige uke, så det var jo litt morsomt, sier han.

Mix-kiosken hvor Dimitris arbeider i er Norsk Tipping-kommisjonær og da må man ha spillkunnskapen i orden, og videre jobbing blir det.

- 1 million er en bra premie det, men jeg må nok jobbe resten av livet uansett, sier han og ler. 

Nybakt millionær

- Hvordan føltes det å bli millionær?

- Jeg vet egentlig ikke helt ennå. Jeg er usikker om jeg skal kjøpe bil eller spare. Jeg kan jo egentlig gjøre begge deler, kommer han frem til.

- Har du et favoritt Flax-lodd? 

- Det må bli MillionFlax. Denne gangen skrapte jeg to lodd fordi jeg kjedet meg. Jeg skrapte et par lodd og vant innsatsen tilbake, men jeg hadde jo tenkt å spille  så jeg tok tre nye lodd og dermed vant jeg på loddet i midten, sier den nybakte Flax-millionæren fra Alta, Dimitris Røkenes Maranos. 

Vi gratulerer!


Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst. MillionFlax får du digitalt og hos din kommisjonær.

Det nye MillionFlax jubileums-edition  kan du spille her.

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler