flaxvinnerhistorie

Fikk MillionFlax-lodd i premie - vant 1 million kroner

Avslutningen på fellesferien ble ekstra fin for en mann fra Stjørdal. Han vant nemlig toppremien på 1 million kroner i MillionFlax på loddet han vant i en kryssord-konkurranse.

SEKS LODD IGJEN: Mannen fra Stjørdal ble den fjerde vinneren av toppremien på MillionFlax i vår- og sommerutgaven. Det betyr at det er seks millionpremier igjen der ute på fysisk MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. august 2022Endret:3. januar 2023

- Ja det er hyggelig å skrape lodd med så stor premie, ler trønderen da Norsk Tipping ringer for å gratulere den nybakte millionæren.

Mannen er den fjerde til å skrape frem toppgevinsten på fysisk MillionFlax i vår- og sommerutgaven av loddet.

Kona måtte bekrefte 

Mannen var på hytta med kona da han bestemte seg for å skrape MillionFlax-loddet som altså resulterte i toppgevinst. 

- Jeg ble sittende og se på loddet lenge. Så måtte jeg få kona til å komme å se. Jeg kunne nesten ikke tro at det virkelig var tre symboler med 1 million jeg satt og så på, humrer mannen. 

Da han og kona var enige om at det var toppgevinst og at han hadde blitt 1 million kroner rikere måtte de ta seg en liten feiring.

- Vi måtte feire premien litt, så vi koste oss med noe godt i glasset den kvelden, sier mannen glad.

Dette skal premien gå til

Hva premien skal gå til har han allerede rukket å tenke litt på.

- Jeg skal først og fremst nedbetale lån med den første halvparten av premien. Den andre delen må jeg tenke litt på, men vi må nok unne oss noe fint da, humrer den blide trønderen.

Vinnerloddet hadde han fått etter å ha sendt inn kryssord til VG.

- Jeg pleier å sende inn litt kryssord til VG av og til, men det har aldri resultert i premier som denne. Dette er den største premien til nå, ler mannen.

- Dette var veldig bra, avslutter mannen fornøyd og glad.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Sommerversjonen av MillionFlax fås nå kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse toppremie 1:690 000

Ulikt for nett og fysisk

I MillionFlax (fysiske lodd) er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner på 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. Du kan lese mer om vinnersjanser i faktaboksen under.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler