flax

By inn til høstfest - med MillionFlax

Høst er kos i alle kanaler. Middagsfester med fårikål og lammelår er stas, og MillionFlax er perfekt som bordkort og som en koselig overraskelse på alle høstens sosiale sammenkomster. 

HØSTKOS: MillionFlax er verdens beste vertinnegave og bordkort og bidrar til moro og god stemning på festenNorsk Tippingill: Katarina Lien
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. september 2018Endret:2. januar 2023

Skal du toppe vertinnerollen og festbordet, så legg ett MillionFlax i en serviettring, eller på bordkortene ved festbordet. Det er garantert å skape god stemning og er en kjempefin isbryter.

Festen får en pangstart med nye MillionFlax i høstfarger. 

MillionFlax er også den perfekte vertinnegaven. En liten gave eller en påskjønnelse til venner og slektninger i høytiden.

Er du glad i de store premiene,men også glad i å skrape Flax? Skrap frem tre like beløp, og du vinner beløpet.

Du får MillionFlax hos Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Skrap MillionFlax her.

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler