flaxvinnerhistorie

MILLIONFLAX: - Vi er så lykkelige

En heldig mann fra Stord vant en million kroner på MillionFlax. Feiringen tok han og kona på ganske rolig vis sammen med barnebarna. 

FLAX: MillionFlax er ute nå i adventsfarger. Perfekt på festbordet og i serviettringen, som isbryter på festen, eller som en liten påskjønnelse.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:6. desember 2020Endret:2. januar 2023

 - Tusen takk, jeg ble veldig glad. Det er faktisk første gang jeg vinner noe som helst, sier den blide pensjonisten fra Stord.

Førjulsflaks med MillionFlax

- Vi er pensjonister min kone og jeg, og vi skulle ha fikset litt på huset vårt så det passet ekstra bra. Det føles så utrolig alt sammen. Vi er bare så glade, for det er en fin premie å få, sier han. 

- Vi kjøper to Flax-lodd i uka fast og leverer Lotto og Extra, men har aldri vunnet noen store premier tidligere, sier mannen fra Stord som plutselig fikk ekstra førjulsflax med MillionFlax. 

Kjenner på gleden

- Vi er bare lykkelige nå, og vi har kost oss sammen med med barnebarna våre i noen dager, så det har vært ei fin feiring. De hardeste feiringene har vi lagt bak oss da vi begynner å bli godt voksne, men det kan nok være at vi kjøper ei flaske champagne til jul, sier den heldige vinneren fra Stord og ler. Mannen ønsker å være anonym.

 

TIPS: Legg et MillionFlax på tallerkenen eller inni servietten og gi gjestene litt spenning mens de venter på maten! I sin røde og grønne juledrakt passer MillionFlax fint inn på et hvert julepyntet bord.

MillionFlax får du hos din kommisjonær, eller du kan skrape digitalt på nettbrett og mobil HER.

(Vinnersjanse toppremie MillionFlax: 1:600.000)


            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler