flaxvinnerhistorie

Gründer fra Helgeland ble Flax-millionær

Selv hevder han å ikke ha hell i spill, men Kristan Sivertsen fra Nesna traff likevel gullfuglen da han skrapte frem 1 million kroner på MillionFlax.

MILLIONFLAX: Bryggeri-grûnder Kristian Sivertsen fra Nesna ble Flax-millionær men sommerferieturen må tas til høsten for den travle bryggermesteren.Kristian Sivertsen/Norsk TippingKristian Sivertsen
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:22. juli 2021Endret:3. januar 2023

Gratulerer som Flax-millionær!
- Jo takk, det var ikke verst! Skikkelig moro! Jeg har ikke pleid å vinne, verken i lotterier, på basarer eller annet, sier Kristan Sivertsen (35) fra Nesna.

Han prøvde lykken med MillionFlax 21.juli og den slo til. Nesna-mannen var ikke i tvil om hva millionpremien skulle gå til. 

- Jeg har lyst til å skifte tak på huset, så det passet bra å vinne, sier han fornøyd. 

Hell i kjærlighet

 Er du en heldig fyr? 
- Jeg anser meg selv som heldig, om ikke i spill. Jeg har kone og tre kjekke unger så jeg har vunnet i kjærlighet, sier Helgelandsmannen som er travel i sommersesongen.

Jeg er gründer og har startet eget bryggeri - Raus Bryggeri - og vi har mange turister innom nå, så det har klaffet greit med oppstarten vår. Vi ligger jo langs kystveien og er veldig glad for den ekstra sommertrafikken, sier Sivertsen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Travel gründer-sommer

- Sommeren tilbringes hjemme. Det er galskap å forlate Helgeland nå - det er det fineste stedet å være om sommeren - og nå må jeg jo brygge men til høsten kan vi ta en tur ut. 

- Det blir fint når ting har roet seg og vi får god tid, sier den nyslåtte Flax-millionæren. 

Flax kan skrapes her

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler