Til topps i MillionFlax: – Fikk akkurat pengene på konto

Til topps i MillionFlax: – Fikk akkurat pengene på konto

ROMSLIG: Den ferske filmskaper-millionæren fra Oslo gleder seg over millionpremien sin. Han sier den vil gjøre tilværelsen mer romslig fremover.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Til topps i MillionFlax: – Fikk akkurat pengene på konto

En filmskaper fra Oslo er nå 1 million kroner rikere etter at MillionFlax-loddet han kjøpte mandag ga toppremie. Han hadde akkurat fått pengene på konto da Norsk Tipping slo på tråden for å gratulere.

– Så bra at dere ringer! Jeg har nettopp fått pengene på konto, men fortsatt er det er nesten så jeg ikke tror på det, kommer det blidt fra den ferske oslomillionæren når Telefonen fra Hamar ringer.

– Det er først nå det begynner å bli virkelig. Jeg fikk SMS og alt det der hvor det stod at jeg hadde vunnet, men alt har virket litt uvirkelig likevel, sier den glade vinneren. Osloenseren, som er i 40-årene, forteller at han har spilt lotterispill hos Norsk Tipping i vel over 20 år, og at gevinsten er vanskelig å tro på selv om han bestandig har drømt om en dag å vinne et større beløp.

– Det kjennes helt surrealistisk, og veldig moro, sier han fornøyd.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Klar for sommeren

Planene for premiepengene er klare. Nå skal det betales ned noe gjeld, og så blir det nok en bedre ferie til sommeren, opplyser oslomannen.

– Ellers jobber jeg til daglig som filmskaper og kunstner, og dette gjør absolutt at ting blir mer romslige en stund framover. Det er rett og slett skikkelig god timing, forteller han begeistret.

– Man blir nesten litt matt av hele greia. Det vil nok ta litt tid før dette synker helt inn. Jeg har kun delt nyheten med familien, og der har visst alle begynt å kjøpe Flax-lodd nå, ler han spøkefullt.

Vi gratulerer!

Ulikt for nett og fysisk

I MillionFlax (fysiske lodd) er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner på 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. Du kan lese mer om vinnersjanser i faktaboksen under.

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)
  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)
  • Antall millionærer i 2021: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)