flaxvinnerhistorie

To ferske MillionFlax-vinnere

Både en Oslo-kvinne og Kongsberg-mann skrapte fram millionen i løpet av helga.

VINNERLYKKE: To heldige personer skrapte begge fram millionpremie i løpet av helga.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:19. april 2020Endret:2. januar 2023

I løpet av helga har to heldige spillere begge skrapt seg til 1 million kroner på MillionFlax på mobilen.

Nervøs først

Det var fredag morgen at Kongsberg-mannen tok fram telefonen for å levere Eurojackpot. Etter å ha levert sitt spill der, valgte han å slenge på et Millionflax-lodd. Det angrer han ikke på det. For det valget gjorde ham til millionær.

- Jeg forventa vel ikke noe mer enn 25 kroner i premie. Morsomt var det, forteller Kongsberg-mannen som ønsker å være anonym.

- Selve premiebeskjeden forsvant fort fra skjermen. Jeg var litt nervøs for at det var et prøvespill. Det var heldigvis ikke.

Han tok selv kontakt med Norsk Tippings kundeservice for å få premien bekreftet.

Skrap Flax her.

Selv om han nå har 1 million ekstra, har ikke Kongsberg-mannen noen store planer om "å ta helt av".

- Livet kommer til å fortsette i samme sporet. Premien skal jeg bruke til å få sletta litt gjeld.

- Har du feira gevinsten i helga?

- Jeg koste meg med en sjampanje-flaske. Det hadde jeg fort gjort uansett, ler mannen.

Vi gratulerer med premien.

I sjokk

Lørdag kveld var det en Oslo-kvinnes tur til å bli Flax-millionær. Hjemme foran tven kjøpte hun et Flax-lodd på telefonen.

- Jeg skrek så mannen min skvatt, sier den lykkelige vinneren.

Hun hadde fått fire rette i Lotto og dermed 45 kroner inn på spillerkontoen. Den premien investerte hun i et Flax-lodd.

- Det var helt sykt. Jeg og mannen min begynte å telle nuller. Vi var nemlig usikre på om jeg hadde vunnet 1 million eller 100 000 kroner.

Noe av premien skal de bruke på en ny bil.

Skrap Flax her.

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler