flaxvinnerhistorie

MillionFlax: - En deilig avslutning på ferien

- Vi turte ikke tro på det, sier en blid 35-åring fra Oslo som ble Flax-millionær med MillionFlax.

MILLIONFLAX: En 35-åring fra Oslo og kona kjøpte et MillionFlax-lodd og glemte det. Når de fant det igjen oppdaget mannen at han hadde gått rundt med en million i baklomma.Norsk TippingTrine Hisdal
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:6. august 2021Endret:3. januar 2023

- Moro! Det var kjempegøy. Samboeren min kjøpte et Flax-lodd for et par-tre dager siden fra felleskontoen når vi handlet. Det lå i baklomma mi en stund, og etter en båttur i går kom vi på at vi fortsatt hadde loddet, sier 35-åringen fra Oslo som ble Flax-millionær 5. august. 

Digitale Flaxlodd

Kona ble stille

- Jeg skrapte de to første feltene og fant to millionsymboler, deretter insisterte kona på å skrape de neste, så jeg snudde meg rundt for å gjøre noe småtteri. Da jeg snudde meg tilbake, var hun blitt helt stille, sier han.

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringer

- Vi turte ikke tro på det så vi dro rett ned på butikken hvor vi hadde kjøpt loddet, og de kunne bekrefte at vi hadde blitt millionærer. Det var en deilig avslutning på ferien!

Feiring

- Vi dro deretter av sted og kjøpte to magnumflasker for å feire gevinsten. En til oss, og en til de ansatte i butikken hvor vi kjøpte loddet til deres neste ansattfest, sier Oslo-mannen som ikke har tenkt på hva premien skal brukes til ennå.  

- Vi har ikke tenkt så mye - mulig det blir noe så grått som å betale ned en million på huslånet, men det er jo fint det også. Vi får se, sier Oslomannen, som ønsker å være anonym. 

Norsk Tipping gratulerer!

Digitale Flaxlodd

 Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

 


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler