flaxvinnerhistorie

MillionFlax: Farfars flaks førte til ferie

Farfar skrapte og familien jublet med MillionFlax i Kristiansand.

MILLIONFLAX: Familien fra sørlandet hadde flaks med MillionFlax. Høstens Millionflax har mange store og små premier, og har du skikkelig flaks vinner du en million.Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:25. september 2019Endret:2. januar 2023

Gratulerer som millionær! 

- Jo, tusen takk! Det var jo både moro og veldig uventet, sier en kvinne i tredveårene fra Kristiansand. 

Farfars flaks førte frem

- Det var farfar som hadde med sønnene våre og handlet. Han hadde kjøpt to MillionFlax-lodd så han og guttene kom veldig spente til meg med vinnerloddet, sier den blide kvinnen.

Familien på ferie

- Nå skal vi reise på ferie hele familien med bestemor og bestefar så det blir veldig koselig. Resten skal vi spare til guttene blir eldre og begynner å utdanne seg, sier den blide Kristiansandskvinnen, som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Ønsker du en liten pause og litt spenning? Stikk innom butikken og kjøp et par MillionFlax!

MillionFlax finnes også på nett og mobil.

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)


 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler