flaxvinnerhistorie

MillionFlax: For noen ble fredag den 13. en million-dag

Tenk om «ulykkesdagen» ender opp som en dag for minneboka? Det ble tilfellet for en heldig kvinne som skrapte frem tre millionsymboler på selveste ulykkesdagen.

SVART ULYKKE? Eller bare pusete glede?Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:13. januar 2023Endret:12. mars 2024

Glem svarte katter, knuste speil, stiger og søling av salt. Flere forsikringsselskaper melder at det faktisk skjer færre ulykker på fredag den 13. enn andre fredager i året. Hvem vet? Kanskje blir fredag 13. januar en dag du ser tilbake på med smil om munnen?

Fredag 13. mai i fjor bød i hvert fall på alt annet enn ulykke for en heldig kvinne fra Hustadvika i Møre og Romsdal da hun endte opp med å vinne 1 million kroner på MillionFlax. 

LES MER: Slik jobber vi med forebygging

Vant på første loddet

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hustadvikakvinnen hadde spilt Flax for Livet på mobilen uten hell da hun bestemte seg for å skrape én digital MillionFlax før hun ga seg. Sekunder etterpå satt hun der 1 million kroner rikere. 

– Det føles veldig deilig, lo den fornøyde vinneren da Norsk Tipping ringte og gratulerte.

– Jeg jobber for fullt på hus og tomt for tiden og dette kommer så bra med. Det føles veldig godt – en skikkelig lettelse. Det var en fantastisk følelse å se vinnerbudskapet stå der og blinke mot meg, forklarte hun.

I god Flax-ånd ønsket hun også å glede de nærmeste.

– Jeg har sønner som skal få 100 000 kroner hver. 

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nå kan du vinne 1 meter MillionFlax

Vi synes fredag den 13. har et ufortjent dårlig rykte, og for å sparke i gang litt godstemning kjører vi på med en aldri så liten Facebook-konkurranse på «ulykkesdagen». Premien er ikke mindre enn 1 meter MillionFlax-lodd. Følg med på Norsk Tippings Facebook-side fredag 13. januar. Kanskje har du litt ekstra flaks?

Tvi tvi og lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler