flaxvinnerhistorie

Vant 1 mill. i MillionFlax–midt i oppussingen

Ulykkesdagen fredag 13. bød på alt annet enn ulykke for en heldig dame fra Hustadvika i Møre og Romsdal. Kvinnen i 50-årene hadde flaksen på sin side og skrapte frem 1 million på MillionFlax.

PUSSER OPP: MillionFlax-vinneren fra Hustadvika er i full sving med prosjekter på hus og tomt–da passer det godt med 1 million kroner i Flax-premie.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:14. mai 2022Endret:3. januar 2023

Fredag den 13. mai spilte kvinnen fra Hustadvika Flax for Livet uten hell, og bestemte seg derfor for å prøve å skrape én enkelt MillionFlax på mobilen før hun ga seg. Impulsvalget endte faktisk i toppremie. 

– Det føles veldig deilig, ler den fornøyde vinneren når Norsk Tipping ringer for å gratulere.

Boligprosjekt

Premien til den heldige romsdalingen skal i hovedsak gå til oppussing av huset.

– Jeg jobber for fullt på hus og tomt for tiden og dette kommer så bra med. Det føles veldig godt, en skikkelig lettelse. Det var en fantastisk følelse å se vinnerbudskapet stå der og blinke mot meg, stråler hun.

 I tillegg vil noe av premien drysse på hennes nærmeste. 

– Jeg har sønner som skal få 100 000 kroner hver.

Vinnerloddet ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

LES MER:Møt den norske stjerneillustratøren bak nye MillionFlaxNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Vår- og sommerversjonen av MillionFlax fås nå kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv. Designet er det den norske stjerneillustratøren Anette Moi som står bak.

Vinnersjanse toppremie 1:690 000

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler