flax

Klar for høsten? Det er MillionFlax

MillionFlax kaster badedrakta og ikler seg høstens farger. Vårt neste «designer-lodd» er brakt til live av Ole Fredrik Hvidsten og ser særdeles stilig ut (syns vi).

KRYSSER FINGRA: Temaet for høstens MillionFlax er forventningsfull spenning: «Tenk om det ligger 1 million bak mitt skrapefelt?»
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:4. august 2022Endret:3. januar 2023

Hvem vinner 1 million kroner på dette loddet i høst? Umulig å si, men designeren selv syntes i alle fall at det var stas å jobbe med.

HØSTENS UTGAVE: Slik har designer Ole Fredrik Hvidsten taklet kombinasjonen høst og MillionFlax.

Forventningsfulle Flax

Designer og frilanser Ole Fredrik Hvidsten er hjernen bak det nye MillionFlax-loddet. Konseptet ble, etter litt hodevrenging, å fokusere på det forventningsfulle rundt det å «krysse fingrene» for Flax.

– Målet ble raskt å få både design og illustrasjon å fungere med «diamanten» i Flax-logoen slik at loddet kunne stå både med og uten, forteller han.

– Jeg husker jeg ble veldig glad, som alle illustratører og kreative jo blir når man blir spurt om å være med i opplegg som MillionFlax-prosjektet.

Ole Fredrik Hvidsten (FOTO: Privat)Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvor kjøper jeg Flax? 

Om du ønsker å krydre høsten med litt Flax får du tak i stilsikre MillionFlax og flere andre Flax-varianter hos rundt 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Hvem vet: kanskje er det høsten, og ikke sommeren, som er din årstid?

Riktig god høst ønskes, med eller uten Flax!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler