flax

Klar for høsten? Det er MillionFlax

MillionFlax kaster badedrakta og ikler seg høstens farger. Vårt neste «designer-lodd» er brakt til live av Ole Fredrik Hvidsten og ser særdeles stilig ut (syns vi).

KRYSSER FINGRA: Temaet for høstens MillionFlax er forventningsfull spenning: «Tenk om det ligger 1 million bak mitt skrapefelt?»
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:August 4, 2022Endret:January 3, 2023

Hvem vinner 1 million kroner på dette loddet i høst? Umulig å si, men designeren selv syntes i alle fall at det var stas å jobbe med.

HØSTENS UTGAVE: Slik har designer Ole Fredrik Hvidsten taklet kombinasjonen høst og MillionFlax.

Forventningsfulle Flax

Designer og frilanser Ole Fredrik Hvidsten er hjernen bak det nye MillionFlax-loddet. Konseptet ble, etter litt hodevrenging, å fokusere på det forventningsfulle rundt det å «krysse fingrene» for Flax.

– Målet ble raskt å få både design og illustrasjon å fungere med «diamanten» i Flax-logoen slik at loddet kunne stå både med og uten, forteller han.

– Jeg husker jeg ble veldig glad, som alle illustratører og kreative jo blir når man blir spurt om å være med i opplegg som MillionFlax-prosjektet.

Ole Fredrik Hvidsten (FOTO: Privat)Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvor kjøper jeg Flax? 

Om du ønsker å krydre høsten med litt Flax får du tak i stilsikre MillionFlax og flere andre Flax-varianter hos rundt 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Hvem vet: kanskje er det høsten, og ikke sommeren, som er din årstid?

Riktig god høst ønskes, med eller uten Flax!

Relaterte artikler