flaxvinnerhistorie

Drømte om BilFlax-bilen - vant 1 mill. på MillionFlax

En kvinne i 50-årene fra Molde fikk litt av en avslutning sommeren. BilFlax-loddet hun byttet inn i MillionFlax etter å ha vunnet 50 kroner resulterte nemlig i toppremien på 1 million kroner.

FERSK MILLIONÆR: Den ferskeste MillionFlax-vinneren kommer fra Molde i Møre og Romsdal.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:31. august 2022Endret:3. januar 2023

- Det er helt uvirkelig. Jeg føler faktisk at jeg drømmer, ler den ferske MillionFlax-vinneren da Norsk Tipping ringer for å gratulere.

Kvinnen er den andre til å skrape frem toppgevinsten på fysisk MillionFlax høst. Det vil si at det er åtte millionpremier igjen ute hos kommisjonærer rundt om i Norge.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Drømte om BilFlax-bilen

Den ferske millionæren fra Molde ønsket å vinne BilFlax-bilen og skulle derfor bytte inn et lodd med en premie på 50 kroner i to nye BilFlax-lodd. Da butikken var tom for BilFlax-lodd ble det heller to MillionFlax-lodd, noe som viste seg å være et heldig valg.

- Jeg er faktisk ute og ser på bil nå, ler ned nybakte millionæren som er tydelig på at første del av premien skal brukes på bil.

Kvinnen forteller at hun har vært uten bil i flere år og at hun derfor drømte om å vinne BilFlax-bilen. 

- Jeg skal kjøpe bil først nå, men jeg skal ikke ha noen kjempe dyr og fancy bil. Så jeg skal bare bruke en brøkdel av premien på det. Det er veldig spesielt, sier Molde-kvinnen.

Datteren måtte bekrefte million-premien

- Jeg satt lenge og så på loddet og de tre million-symbolene, men så tenkte jeg "det kan da ikke være sant". Så jeg ringte til datteren min på FaceTime og spurte om hun også så de tre millionsymbolene.

I tillegg til å realisere bildrømmen har kvinnen også noen andre planer for premien. 

- Vi har et hus som trenger litt stell og en litt ubehagelig tannlegeregning som skal betales, så det skal gå litt penger til det også. I tillegg så tenker jeg å spare litt, så alt skal ikke brukes opp med en gang, forteller hun. Hun påpeker likevel at å kjøpe bil er det hun ønsker seg mest og skal prioritere først. 

- Vi skal faktisk ut å prøvekjøre bil nå, avslutter hun glad.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Ng Kiwi Romsdal og Nordmøre AS.

Vi gratulerer!

Her finner du MillionFlax

Høstversjonen av MillionFlax fås nå kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse toppremie 1:690 000

I MillionFlax (fysiske lodd) er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner på 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. Du kan lese mer om vinnersjanser i faktaboksen under.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler