flaxvinnerhistorie

MillionFlax: Hun vant den første millionpremien

En kvinne fra Kristiansund var første kvinne ut til å sikre seg sommerens ferskeste millionpremie på MillionFlax.

FØRSTE SOMMER-MILLION: Kvinnen fra Kristiansund sikret seg den første av totalt ti toppremier på sommerens MillionFlax (kvinnen på bildet er ikke vinneren).Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. mai 2024

Sommerens MilllionFlax har så vidt rukket å lande i butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet, og allerede mandag 29. april gikk den første millionpremien.

Måtte telle nuller

En kvinne i 50-årene fra Kristiansund i Møre og Romsdal ble den aller første til å skrape frem toppremien på 1 million kroner på sommervarianten av MillionFlax.

– Tusen takk. Det var jo helt uvirkelig da. Jeg trodde ikke at det var sant, så jeg tok det egentlig med fatning, svarer vinneren da vi ringer henne for å gratulere.

Kvinnen hadde kjøpt til sammen tre MillionFlax, og det var allerede på det første loddet at millionen gjemte seg.

– De tre første tallene jeg skrapte frem var faktisk millionpremien. Jeg måtte likevel telle nullene noen ganger før jeg forstod at det faktisk var tre like, humrer hun og legger til:

– Jeg tok et skjermbilde og sendte til barna for å spørre om jeg så rett. De fikk sjokk de også.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spesielt å se millionbeløp på kontoen

Da Norsk Tipping kontaktet vinneren dagen derpå var allerede millionpremien inne på kvinnens bankkonto, etter at hun hevet den på mobilen samme dag.

– Det var litt rart og spesielt å se pengene inne på kontoen. Det er nok første gangen det har vært en slik sum der.

Kristiansundvinneren fortalte at hun skraper litt Flax innimellom, men at det kan gå lang tid mellom hver gang.

– Det er jo litt spenning i det, forklarer den ferske Flax-millionæren som ønsker å dele premien med barna.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på Narvesen Fylkessykehus Kristiansund.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Sommer-Flax er her

Sommerens MillionFlax-loddserie kan nå kjøpes i over 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner landet over.

Flax kan også skrapes digitalt – dog uten skrapestøv.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler