flaxvinnerhistorie

Skrapte seg til Flax-millionær: - Mor trodde ikke på meg

Samme dag som Norge ble gjenåpnet, åpnet også flere muligheter seg for to Flax-spillere. De vant nemlig hver sin million med MillionFlax.

MAKS FLAX: To menn ble Flax-millionærer samtidig som Norge åpnet opp.Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:12. februar 2022Endret:3. januar 2023

Lørdag 12. februar var det ikke bare tre Lotto-spillere og en Joker-spiller som ble millionærer - to menn på hver sin kant av landet vant nemlig toppremien på MillionFlax.

Trodde ikke sine egne øyne

En mann i 40-årene fra Evje i Agder var blant dem som ble millionær lørdag 12. februar. Han kunne knapt tro sine egne øyne da han så hva slags resultat kjøpet av Flax-loddet ga han.

– Jeg måtte telle mange ganger. Jeg tror jeg satt i 10 minutter bare for å telle over, flirer mannen, som kjøpte vinnerloddet sitt på Kiwi Evje.

– Det var veldig gøy. Du kan tro jeg ble glad. Det blir nok en feiring med familien i morgen, sier den ferske millionæren, som ønsker å være anonym.

Mannen hadde ingen konkrete planer for premien, men påpekte at det åpner seg noen muligheter man bare kan drømme om.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Lørdagens andre spiller med maks flax

En mann i 30-årene fra Tromsø i Troms og Finnmark skrapte frem 1 million bare et par timer etter at mannen fra Evje. Nordlendingen hadde riktignok kjøpt loddet tidligere samme uke, men skrapte det ikke før lørdag 12. februar.

– Først føltes det veldig rart, men det er klart det føles bra nå, forklarer mannen.

– Det er ikke akkurat hver dag, flirer han.

Mannen snakket med moren sin på telefonen da han skrapte frem millionen, men moren var langt fra overbevist om at millionpremien var ekte.

– Hun trodde ikke på meg, forklarer mannen. Om moren fortsatt ikke tror på sønnen vites ikke, men allerede mandag, senest onsdag, har mannen 1 ekstra million på konto.

Mannen har ingen konkrete planer for premien, men han kunne avsløre at han allerede hadde begynt å tenke på ulike scenarier - blant annet en ny leilighet.

Norsk Tipping gratulerer!

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler