flaxvinnerhistorie

Ble FLAX-millionær fem dager før jul

Bare fem dager før jul fikk en mann i 30-årene fra Sande i Vestfold seg et syn han sent vil glemme. MillionFlax-loddet han nylig hadde kjøpt viste seg å skjule tre like millionsymboler. 

SKIKKELIG FLAX: En mann i 30-årene sikret seg 1 million fjerde søndag i advent.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:19. desember 2021Endret:3. januar 2023

For mange ville det kanskje oppleves som en skikkelig julefest å vinne 1 million kroner på MillionFlax. Det gjorde det nok også for mannen i 30-årene, men også som et lite sjokk over at han og kona hadde hatt så utrolig flaks. 

Gikk med 1 mill. i lomma

– Det er veldig sprøtt! Det har liksom ikke gått opp for oss, sier den ferske millionæren.

Paret trodde ikke sine egne øyne da millionsymbolene dukket opp en etter en, og at millionpremien lå under bonus-feltet gjorde ikke saken enklere. Turen gikk derfor kjapt til kommisjonæren for å løse inn loddet.

– Det føltes ganske spesielt å gå med loddet til kommisjonæren. Vi gikk jo liksom med 1 million kroner i lomma, flirer han.

Hva de skal bruke premien på vites ikke. Først skulle det hele få synke inn sammen med julefreden.

Millionloddet ble kjøpt på Kiwi Sande.

Norsk Tipping gratulerer!

LES OGSÅ: Flax 50X Pengedryss: Tre millionvinnere på 10 dagerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.1 million under juletreet?

Sandssokningen ble den første til å vinne toppremien på fysiske MillionFlax Jul. Dermed gjenstår det per dags dato 11 millionpremier som ennå ikke er blitt skrapet frem. Kanskje ligger det allerede noen millioner under årets juletrær?

Dersom man ikke er i havn med alle gavene ennå: Hvorfor ikke drysse litt Flax over jula? Den største gleden er å glede andre, sies det. MillionFlax kan brukes til så mangt, og kanskje blir loddet årets rauseste gave. Toppremien på MillionFlax er nemlig på 1 million kroner

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler