flaxvinnerhistorie

MillionFlax: Vant 1 million på jobb

Fra ett lodd til et annet - vips, så ble kvinnen millionær.

FULL JUBEL: Kvinne fra Stjørdal ble millionær med MillionFlax.Adobe Stock + NT redigering
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:28. februar 2020Endret:2. januar 2023

En kvinne fra Stjørdal skulle på hyttetur med en venninnegjeng fredag etter jobb, men før helgens festligheter, sto det tradisjonelle lotteriet på tapetet på kvinnens arbeidsplass.

Frister det å vinne 1 million? Skrap her!

Stjørdalingen trakk definitivt det beste loddet under denne loddtrekningen. Hun og to kolleger fikk nemlig velge ett MillionFlax hver. De tre kollegene skrapte MillionFlax-loddene sine, og på kvinnens lodd lyste det opp tre like millionsymbol.

- Jeg trodde ikke på det. Jeg fikk derfor en kollega til å ringe til Norsk Tipping for å bekrefte at jeg faktisk hadde blitt millionær, sier kvinnen og ler.

Hun hadde ankommet hytta hun skulle tilbringe helga og var på skitur da vi fikk kontakt med henne.

- Det går bra med meg nå, men jeg gråt når jeg innså at det var et faktum, sier kvinnen, etterfulgt av jubel fra venninnegjengen i bakgrunnen.

- Dette er galskap. Jeg aner ikke hva jeg skal bruke premien på, men vi skal feire med sjampanje i kveld, sier den ferske millionæren.

Kvinnen ønsker å være anonym.

Vi gratulerer!

Vinnerloddet ble kjøpt på Rema 1000 på Malvik senter.

Skrap MillionFlax her

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 (Flax for livet)

    


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler