flaxvinnerhistorie

Fulgte ikke med da hun ble Flax-millionær

Kvinnen valgte å benytte seg av "skrap-alt"-funksjonen da hun kjøpte et MillionFlax-lodd på nett. Hun fulgte derfor ikke like godt med da tre like millionsymboler lyste opp på mobilskjermen. 

TRE LIKE: Kvinnen gikk til innkjøp av et digitalt MillionFlax-lodd og ble millionær.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:29. juni 2020Endret:2. januar 2023

En kvinne fra Alta gikk lørdag ettermiddag inn på mobilappen til Norsk Tipping for å levere to Lotto-kuponger. For spenningens skyld valgte hun å kjøpe et MillionFlax-lodd samtidig. Det resulterte i toppgevinsten på 1 million kroner.

Prøv lykken med MillionFlax du også!

Fulgte ikke med 

Finnmarkingen valgte automatisk skraping av loddet etter å ha gjennomført kjøpet, og fulgte ikke nøye med på telefonen da loddet ble skrapt. Plutselig blinket tre like beløp mot henne. 

- Jeg så ned på telefonskjermen og der sto millionbeskjeden. Jeg måtte sjekke flere ganger om det var sant, sier kvinnen og forklarer sekundene etter hun vant. 

- Hadde jeg visst at jeg hadde vinnerloddet foran meg hadde jeg nok fulgt litt bedre med, sier hun lattermildt. 

Snøfreser på ønskelista

For en som opplever kalde vintre og mye snø var det ingen tvil om hva kvinnen fra Alta ønsket å bruke noe av pengene på.

- Været i Finnmark byr på både små og store utfordringer, så å investere i ny snøfreser tror jeg kommer godt med, flirer den glade vinneren fra nord. 

Hun er likevel klar på at hun skal unne seg litt ekstra i sommer. 

- Dette er jo en fantastisk start på ferien, legger hun til. 

Kvinnen ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer!

Vinnerloddet ble kjøpt på mobil. 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler