flaxvinnerhistorie

Kjøpte MillionFlax ved en tilfeldighet - endte med 1 mill.

En kvinne (39) fra Oslo skulle kjøpe Flax for Livet, men endte med å kjøpe MillionFlax i stedet. Kort tid etter var hun 1 million kroner rikere.

MILLIONJUBEL: Det er ventet flere jubelbrøl rundt om i landet denne sommeren med MillionFlax.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:15. juli 2021Endret:3. januar 2023

– Jeg trodde det kanskje bare var tull frem til jeg sjekket kontoen min i dag, ler oslokvinnen når Norsk Tipping snakker med henne dagen derpå.

Men hvordan gikk det hele for seg?

Vant på sjanse nummer to

 – Jeg var i butikken og tenkte at jeg samtidig skulle kjøpe noen Flax for Livet-lodd. Jeg pleier ikke å kjøpe så mye Flax-lodd, men innimellom kjøper jeg altså den ene varianten, forteller hun.

Det viste seg at butikken ikke hadde Flax for Livet da kvinnen var innom, så hun endte med å kjøpe to MillionFlax i stedet. Like etter satte hun i gang med skrapingen av det første loddet: I hovedfeltet var det ingen premie, men da hun skrapte "spill 2", som er en slags siste sjanse på samme lodd, fikk hun seg litt av en overraskelse. Bak skrapefeltet skjulte det seg nemlig tre million-symboler.

– Jeg klarte ikke helt å tro det, og endte med å sende et bilde av loddet til en venninne for å få bekreftet at jeg så riktig, ler 39-åringen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ny bolig

Flax-vinneren har allerede delt den gode nyheten med flere av de nærmeste.

 – Jeg hadde egentlig tenkt å holde det for meg selv, men jeg klarte ikke la være. Det er jo helt absurd.

Ny-millionæren har i senere tid brukt mye egenkapital på å omskolere seg, og forteller at pengene derfor kommer veldig godt med.

– Jeg har lenge hatt planer om å kjøpe bolig, så det er veldig flott å få litt ekstra å rutte med der. Dette var en veldig fin sommergave, avslutter hun fornøyd.

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Vinnerloddet ble kjøpt hos Kiwi Bogerud Senter.

Norsk Tipping gratulerer! 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler