flaxvinnerhistorie

Droppet Oslo-tur - ble FLAX-millionær

Etter en avlyst Oslo-tur bestemte en kvinne fra Lyngstad seg for å teste hellet med et par MillionFlax på mobilen – så FLAX for henne.

JULE-FLAX: Kanskje ligger det noen millioner under årets juletrær?Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. desember 2021Endret:3. januar 2023

Mange opplever å måtte både endre og avlyse de etterlengtede førjulsaktivitetene på grunn av smittesituasjonen her til lands. Det samme gjaldt for en kvinne fra Lyngstad i Møre og Romsdal, som etter planen skulle en tur til hovedstaden, men som valgte å avlyse i siste liten etter kunngjøringen av de nye retningslinjene. 

Hun satt derfor hjemme da hun bestemte seg for å skrape et par MillionFlax på mobilen for moro skyld. Lite visste hun da om at bare et par minutter frem i tid, ville hun sitte og stirre med vantro på mobilskjermen. 

Millionær på lodd nummer to 

Første lodd ut gav ingen gevinst. Lodd nummer to derimot, viste seg å skjule tre millionsymboler som en etter en dukket opp bak skrapefeltet.

Da Norsk Tipping tok kontakt med Lyngstad-kvinnen hadde hun ennå ikke helt turt å tro på gårsdagens hendelse.

 – Jeg hadde et spill som gikk inn i går, tror jeg. Jeg vet ikke helt om det er sant, men jeg er veldig glad, svarer hun.

Vinneren kunne fortelle at hun sjeldent skraper Flax, men at hun spiller litt Lotto. Det hender at det kommer noen småpremier inn på spillekontoen som hun innimellom kjøper et Flax-lodd eller to for. Slik gikk det for seg også denne gangen, men med en smule høyere gevinst enn det hun er vant til:

 – Det har blitt noen premier på 25 og 50 kroner, ler den blide kvinnen, som ønsker å være anonym.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Drømmer om reise

– Jeg har lyst til å reise litt når det åpner for det, også skal ungene få litt – de er begge i startfasen med å etablere seg. Man tenker mye på hva man skulle gjort dersom man vant, men da det plutselig skjedde var det ikke så enkelt likevel, forklarer MillionFlax-vinneren. Hun har foreløpig kun delt den gode nyheten med mann og barn, og trengte litt mer tid på å ta det hele innover seg.

– Jeg har nok ikke helt oppfattet det ennå, men jeg og mannen har tulla litt med at jeg er blitt millionær.

Av erfaring vil hun nok etter å ha sett pengene inne på konto med rette føle seg som en ekte Flax-millionær.

Norsk Tipping gratulerer den heldige vinneren!

Venter på første vinner av fysisk MillionFlax 

Lyngstad-kvinnen er den femte MillionFlax-vinneren som har skrapt seg til millionær etter at loddet byttet om til julestasen. Felles for dem alle er at de vant på digitale lodd.

Foreløpig har det ikke dukket opp noen vinnere på det fysiske MillionFlax-loddet i rød drakt, og vi venter i spenning på at førstekvinne eller mann melder seg.

MillionFlax fås kjøpt hos nærmeste kommisjonær, enten i butikk, i kiosk eller på bensinstasjon. Med hull i toppen er den perfekt til å tre gjennom et gavebånd på julepresangen, eller som en liten oppmerksomhet i seg selv, enten i en konvolutt under treet eller som pynt på gjestenes juletallerken. Mulighetene er mange til å drysse litt Flax over julas små og store begivenheter. Kanskje er allerede flere million-lodd kjøpt og ligger bare og venter på å bli skrapet frem på julaften?

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler