flaxvinnerhistorie

Beholdt MillionFlax-loddet selv - vant 1 mill.

Et ektepar fra Sarpsborg kjøpte ti MillionFlax-lodd i julegaver og satt igjen med tre til overs. Det skulle vise seg å gi god avkastning.

GAVE-FLAX: Sarpsborg-paret ga bort mange Flax-lodd, men ikke alle ...Illustrasjon: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:21. desember 2020Endret:2. januar 2023

Tanken har kanskje slått flere: Hva om Flax-loddet jeg nettopp gav bort viser seg å være selve million-loddet?

For ekteparet fra Sarpsborg kunne nettopp dette hendt. Etter å ha kjøpt ti MillionFlax-lodd -som alle skulle med i julegaver til barnebarna, satt de igjen med tre Flax-lodd de ikke hadde fått sendt av gårde. På et av loddene gjemte millionen seg.

Ubeskrivelig følelse

- Det er en helt ubeskrivelig følelse, forteller mannen til Norsk Tipping.

- Kona mi og jeg er egentlig ikke helt sikre på hvem av oss som vant. Etter å ha oppdaget at vi plutselig satt igjen med tre MillionFlax-lodd, foreslo kona at vi skulle skrape de selv. Så dukket millionen opp. "Himmel på jord" er en fin julesang som beskriver godt hvordan vi har det nå. Det var veldig hyggelig å besøke Narvesen-kiosken på Storbyen Senter i dag. De ble stående og måpe, humrer den blide sarpingen.

LES OGSÅ: MillionFlax gir spenning og julemoro

To gevinster på to uker

 Det hører med til historien at kona, en uke i forveien, også vant 10 000 kroner på Flax.

- Det har vært skikkelig flaks i "Flax-en", forteller MillionFlax-vinneren.

- Men nå har vi nok brukt opp flaksen vår for en god stund.

Sarpsborg-mannen forteller at noe av pengene skal brukes til å betale bort lån og så skal barnebarna få en del.

- Det er hyggelig å kunne glede flere enn bare oss. Jeg har alltid sagt at om jeg skulle vinne mye penger, ønsker jeg å dele med familien.

Til slutt kunne den glade vinneren informere om at på MillionFlax-lodd nummer to skjulte det seg 100 kroner. Så gjenstår det å se om flaksen ender her, eller om Norsk Tipping må ta en ny telefonen til noen av de voksne barnebarna etter gaveåpning på julaften.

Norsk Tipping gratulerer det heldige ekteparet!

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler