flaxvinnerhistorie

MillionFlax: Første leilighet i boks - så vant han 1 mill.

En 26 år gammel mann fra Oslo hadde akkurat sikret seg sin første leilighet da han bestemte seg for å teste MillionFlax på mobilen. Fire lodd senere var han blitt 1 million kroner rikere.

TO FLUER I EN SMEKK: Det ble både ny bolig og milliongevinst på kort tid for den unge oslomannen.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:10. november 2022Endret:4. januar 2023

Den unge osloborgeren hadde vunnet litt på Oddsen og bestemte seg en novemberkveld for å skrape noen digitale MillionFlax-lodd i tillegg. At han fire lodd senere skulle sitte igjen med en millionpremie, hadde han neppe sett for seg.

– Jeg vant litt på de første loddene og fortsatte å kjøpe nye, men hadde egentlig tenkt til å gi meg på det fjerde, forklarer 26-åringen når Norsk Tipping ringer for å gratulere.

Utrolig nok var det på det siste og fjerde loddet at de tre millionsymbolene dukket opp ...

«... på det fjerde skal det skje»

– Det føltes litt uvirkelig egentlig. Jeg måtte få familien min til å ta en titt, for jeg klarte ikke å tro på det jeg så, forteller millionvinneren.

– Jeg har ikke helt turt å tro på det før jeg ser pengene på konto.

Det finnes vel sjeldent et dårlig tidspunkt for en milliongevinst, men for den heldige oslomannen kunne det i grunnen ikke passet bedre:

– Jeg har akkurat kjøpt leilighet, så det var veldig fint. 

Dermed var det heller ingen tvil om hva premien skulle brukes til:

– Jeg driver og pusser opp, så jeg skal fortsette å bruke penger på det, og så skal jeg spare en del.

Påfølgende helg ventet en aldri så liten premiefeiring med familien.

– Selv om det meste av dagen går til å pusse opp, avslutter den unge millionæren, som ønsker å være anonym.

Norsk Tipping gratulerer! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Julete Flax

MillionFlax har nå byttet om til juledrakt – og den er det illustratør og kreatør Marius Pålerud som står bak.  

Det julepyntede loddet og flere andre Flax-varianter finner du i mer enn 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet.

MillionFlax kan også skrapes digitalt, slik som den 26 år gamle millionvinneren fra Oslo gjorde.

Les mer om forskjellen mellom fysiske- og digitale MillionFlax nederst i artikkelen.

Hvem vet, kanskje er du ekstra heldig og går inn i jula 1 million kroner rikere? Tenk om …

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler