Her er den fryktelige statistikken VIF må bryte

Her er den fryktelige statistikken VIF må bryte

STORKAMP: Moldes Eirik Hestad (t.v) får besøk av Vålerenga og Amor Layoni.

Her er den fryktelige statistikken VIF må bryte

Molde brøt en vond statistikk da de vant på Lerkendal. Nå håper Vålerenga at de kan snu en minst like vond statistikk borte mot nettopp Molde. 

Molde har inntatt tabelledelsen sammen med regjerende mester Bodø/Glimt. Ti poeng etter fire kamper er fasit. 

De tre siste smakte ekstra godt for moldenserne. For på Lerkendal tok de ledelsen, men Rosenborg snudde kampen. Tre minutter fulltid sto det 2-1 til vertene. Så våknet romsdalingene. Først ved Eirik Hestad, så Martin Bjørnbak på overtid - slik at sluttresultatet ble 2-3. Dermed var den første trepoengeren i Trondheim på sju år et faktum.

Nå venter en ny kamp mot et nytt storlag.

Torsdag: 20.00, Molde - Vålerenga, direkte på Eurosport Norge.

Her er kampen på Langoddsen

Tung tapsrekke

Skal Vålerenga få med seg noe fra kampen, må de bryte tendensen de har på Aker stadion. For det er knapt et sted hvor det har gått dårligere for Oslo-laget. 

Slik har det gått ved de fem siste anledningene:

  • 2020, 4-1
  • 2019, 4-1
  • 2018, 5-1
  • 2017, 4-0
  • 2016, 4-0
21-3 i målforskjell og null poeng. Sist Vålerenga fikk med seg poeng var i 2015 da endte det 0-0. Fra 2011 til 2014 tapte de også samtlige, mens sist seier kom i 2010.

På Langoddsen er Molde store favoritter. 1,77 gir hjemmeseier i skrivende stund, mens borteseier står til 4,10.

I aksjon er også et par ferske landslagsspillere. Aron Dønnum er for første gang kalt opp. Det samme er Moldes Fredrik Aursnes. I tillegg tok Ståle Solbakken ut Stian Gregersen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Scorer Botheim igjen?

Alle Eliteserie-lag skal i aksjon torsdag kveld. Sju kamper klokken 18.00 og Molde-Vålerenga klokken 20.00

Eliteserien - 2021 - Rundeoppsett - Kampdag 5_NT

Bodø/Glimt får besøk av Haugesund. Og på topp stiller Erik Botheim. Unggutten har fått en fantastisk start på sin Glimt-karriere med fire mål på like mange kamper.

Både Brann og Lillestrøm jakter sine første poeng. Mens Brann har tapt fem kamper og i kveld er på plass på Nadderud, står Lillestrøm med to tap. I kveld møter de Odd som så langt bare har spilt uavgjort.

Sandefjord tok en sterk trepoenger i Tromsø sist, i kveld venter et revansjesugent Rosenborg.

Mjøndalen er så langt ubeseiret før møtet med Viking i Stavanger. 

Sarpsborg 08 har åpnet med to uavgjorte kamper. I kveld venter Kristiansund som har gjort alt utenom å spille uavgjort så langt.

Eliteserien finner du på Langoddsen.