flaxvinnerhistorie

Vant BMW X5: - Jeg gikk og så på loddet gjennom hele dagen

Først trodde han ikke på det, mannen som skrapte frem en splitter ny BMW X5. - Jeg gleder meg til å teste den, sier han. 

VINNERBILEN: Dette er årets vinnerbil i BilFlax, en BMW xDRIVE45e Plug-in Hybrid.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. august 2020Endret:2. januar 2023

Mannen, som er fra Øvre Romerike i Viken, kjøpte med seg to BilFlax-lodd da han var på butikken og handlet inn.

Skrap BilFlax her

- Jeg dro hjem og skrapte loddene. På det siste loddet kom det tre BMW-symboler. Først trodde jeg ikke det var sant. Jeg så på loddet flere ganger gjennom hele dagen. Dagen etter dro jeg tilbake på butikken for å se om det stemte, og det gjorde det, sier mannen som ønsker å være anonym.

- Kom ingen lyder

- Hvordan reagerte du da?

Skrap BilFlax her

- Det var veldig moro å vinne en sånn bil. Jeg er ganske stille av meg, så det kom ingen lyder. Men jeg ble veldig glad. Jeg kjøpte lodd fordi jeg syntes bilen så veldig fin ut. Jeg har aldri hatt BMW før, svarer mannen.

- Bilen jeg har nå er åtte år gammel, så det er kanskje på tide å bytte. Jeg prata med en kamerat, og han sa denne BMW-en er en veldig fin bil. Jeg gleder meg til å prøve den, fortsetter mannen. 

Vinnerbilen er spekket med ekstrautstyr. Bilen som er en xDRIVE45e Plug-in Hybrid, har både M-Sportspakke, Innovation-pakke og Travel-pakke.

LES MER: Skrap frem utstyrspekkede BMW X5 med BilFlax

- Det må være fint å kjøre en slik bil. Må da være bedre enn den bilen jeg har, humrer han.

Han kjøpte vinnerloddet på Joker Brårud. 

Vi gratulerer så mye!

Prøv lykken du også - skrap BilFlax her

Er du den neste BilFlax-vinneren?

Ønsker du deg en splitter ny BMW X5 xDRIVE45e plug-in hybrid? Drømmen kan gå i oppfyllelse dersom du skraper frem tre like BMW-symboler. Du finner årets BilFlax-lodd i Norsk Tipping sin app og du kan selvsagt kjøpe lodd i kiosk eller butikk. 

Årets BilFlax-lodd finner du her.

Lykke til!

Vil du vite mer om årets BilFlax-bil? Les mer om BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID her.


  • Det er pr 25.08.2020 fire biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.

Vinnersannsynlighet BilFlax er  1: 312 525

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler