Champions League: To gigantoppgjør onsdag

Med oppstart i europacupene er det bra trøkk på oddskontoret hos Norsk Tipping denne uken. Onsdag er storkampene Liverpool-Milan og Inter-Real Madrid - I tillegg er det full fres i andre ligaer.

KLARE: Oddssetterne Morten Andersen, Roger Skjellerud og Per Øyvin Grinaker ser frem til noen spennende og hektiske måneder med mye fotball på Oddsen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. september 2021Endret:3. januar 2023

Tirsdag ble Champions League  sparket i gang. Og torsdag er det duket for start i Europa League og nyvinningen Europa Conference League. Ole Morten Bratberg, som er teamleder for sportsspill i Norsk Tipping, forteller at oddssetterne gleder seg til de neste månedene som er spekket med godbiter.

Fotball på Oddsen

- Nå som europacupene starter opp, går vi inn i de beste ukene i sportsspillåret. Det koker litt nå som Champions League begynner. Men det var bra trøkk i helgen også - med Ronaldo sin re-debut i Manchester United, sier Bratberg.

Gigantoppgjør i vente

- Alt pågår nå. I Eliteserien er det spenning både i topp og bunn. Premier League har startet opp. Og nå blir det spennende med europacupene. Det er noen syke grupper i Champions League, så der er vi sikret noen storkamper tidlig, sier Bratberg.

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forebygge spillproblemer

Onsdag er det Liverpool-Milan og Inter-Real Madrid. 

- Det blir også spennende å se hvordan nyvinningen Europa Conference League - som Bodø/Glimt er med i - blir. Hvordan den finner sin plass blant de andre europacupene.

- Hva tror du?

- Det er jo bedre å ha dem der enn å ikke ha dem med i noe, sier Bratberg.

Bodø/Glimt spiller sin første kamp i Europa Conference League hjemme mot Zorya Lugansk. Senere i høst skal Glimt møte José Mourinho og Roma. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.OBOS-oppvarming

Som oppvarming til onsdagens Champions League-matcher, kan man varme opp med OBOS-ligaen, som har slått bra an på Oddsen.

- OBOS-ligaen er også populær. Det merker vi godt etter at den fikk en annen kampdag enn eliteserien. OBOS-ligaen har mange velklingende navn, sier Bratberg.

Midtukekampene i OBOS-ligaen byr blant annet på serieleder HamKam mot Bryne.

Fotball på Oddsen

Champions League onsdag:

  • Besiktas – Borussia Dortmund kl 18.45 (TV2 Sport Premium 1)                 

  • Sheriff Tiraspol – Shakthar Donetsk kl 18.45 (TV2 Sport Premium 2)

  • Club Brugge – Paris St. Germmain kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Manchester City – Leipzig kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Atletico Madrid – Porto kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 2)

  • Liverpool – Milan kl. 21.00 (TV2 Sport Premium 1)

  • Sporting CP – Ajax kl. 21.00 (TV2 Play)

  • Inter – Real Madrid kl. 21.00 (TV2 Play)

Relaterte artikler