Nå skraper vi snart den første luken

Nå skraper vi snart den første luken

ADVENT: Nå er det snart 1. desember og vi skraper luke nr.1. Har du sikret deg en Flax-kalender hvor du kan vinne førstepremier på 1 million kroner?

Foto/illustrasjon: Sverre Houmb/Daniel Solbakken

Nå skraper vi snart den første luken

Snart er ventetida over. Den hvite, fine tida er her, men har du husket Flax Julekalender?

Fra 1. desember til julaften har Flax Julekalender spenning for deg. Hver luke kan skrapes, og du kan våkne hver dag til førjulsstemning og kilende spenning. Kanskje er det du som har ekstra flaks denne vinterdagen?

Vinnerhyl i vinterland

Har du skikkelig flaks kan den store Flax Julekalenderen gjør deg til millionær. Siden Flax Julekalender ble lansert har det blitt mange vinnerhyl i adventstiden. Noen greier ikke å vente helt til julaften og skraper på forhånd. Det er selvfølgelig også lov, og ekstra morsomt hvis man vinner.

Du kan skrape Flax her

En norsk juleklassiker

  • Flax Julekalendere er en norsk juleklassiker som gir den gode julestemningen og du kan bli millionær med stor Flax Julekalender hvis du har skikkelig flaks.
  • Flax julekalendere inneholder 24 spill, et nytt spill bak hver luke fra 1. til 24. desember. Standardkalenderen koster 50 kroner, mens den store Flax Julekalenderen koster 100 kroner.
  • Stor Flax Julekalender har 1 million kroner i toppremie og fire toppremier, mens standard Flax Julekalender gir muligheten til å vinne 500 000 kroner i toppremie, og har to toppremier.

Flax julekalender får du hos Norsk Tipping sine kommisjonærer i butikker, kiosker og på bensinstasjoner. 

Du kan også skrape Flax Julekalendere på mobil:  Skrap stor Flax Julekalender her

Vinnersjanse toppremier:

  • Flax julekalender 1: 500 000 - 2 toppremier
  • Stor Flax julekalender 1: 300 000 - 4 toppremier
  • De digitale Flax Julekalenderne har  umiddelbar trekning. Vinnersjansen er den samme hver gang det spilles og derfor ikke en øvre grense for antallet førstepremier som teoretisk kan vinnes.
            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408
  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45
  • Antall millionærer i 2019: 45
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)