flax

Linda (34) ble først ut på ny MillionFlax

Med god hjelp av illustratør Anette Moi har MillionFlax blitt ny til sommeren. Nå ligger det fargesterke loddet klart i en kasse nær deg – og første toppremie på de fysiske skrapeloddene har allerede gått.

VÅRSTEMNING: Fargeglade blomster pryder den nyeste utgaven av MillionFlax. Motivet er det den kjente illustratøren Anette Moi som står bak.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:7. april 2022Endret:3. januar 2023

Ny sesong, nytt begrenset opplag med MillionFlax – i hvert fall fysisk. Samtidig som hvitveis og krokus spretter opp i norske hager og fuglene bygger reir, slipper vi vårt nye lodd-design ut på beite og lar det løpe fritt inn i sommeren.

Altså: nå er vinter-MillionFlax tatt ut av spill og erstattet med buketten under. Vinnersjansen forblir den samme, og det samme gjør toppremien: 1 million kroner i premie venter på de som har hellet med seg i skrapefeltene.

Linda (34) tok første toppremie

Første vinner ut på de fysiske MillionFlax-loddene ble Linda Fløan Felle fra Åmli. Da loddet i påskeegget hennes sikret en mindre gevinst, dro hun på butikken for å veksle den inn i nye lodd.

– På det aller siste jeg skrapte, lå millionen. Det var nesten så jeg ikke trodde på det. Jeg tenkte «det her kan ikke stemme». Jeg måtte sende bilde til mannen min, jeg ble helt skjelven, forteller Fløan Felle.

For å være sikker på at hun hadde vunnet, dro hun tilbake til butikken for å få premien bekreftet hos kommisjonær.

– Han ble litt paff der han stod, småler hun.

– Det var virkelig kjempegøy.

Premieplanene er for øvrig helt klare for den nybakte Flax-millionæren:

– Vi har akkurat bygget hytte, så det kunne ikke passet stort bedre. Den er ikke helt ferdig, men den er oppe og står og brukes flittig, opplyser Fløan Felle.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Joker Åmli.

Norsk Tipping gratulerer!

Dette er Anette Moi

Illustratør og kunstner Anette Moi bor og jobber i Stavanger, hvor hun har drevet med kunst på fulltid siden mars 2013. Hun er kjent for sine sterke, fargerike og lekne uttrykk, og det er ofte spor av samfunnskritikk i arbeidet hennes i retning dyrs og menneskers rettigheter.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Vår- og sommerversjonen av MillionFlax fås nå kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse toppremie 1:690 000

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler