nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: Loppa-vinner ble millionær på ferga

Hver fredag trekkes det én adresse hvor vinneren sikrer seg 1 million kroner i toppremie. Denne gangen gikk turen til en heldig kvinne fra Loppa kommune i Finnmark, som var på vei hjem da mobilen begynte å ringe.

FINNER FREM: Det spiller liten rolle hvor man befinner seg på fredagskvelden: Har du dekning og særdeles heldig Nabolaget-kupong, vil Telefonen fra Hamar forsøke å komme til.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:2. desember 2022Endret:10. januar 2023

Hver fredag trekkes det én adresse hvor vinneren sikrer seg 1 million kroner i toppremie. Denne gangen var det adressen til en heldig kvinne fra Finnmark som ble trukket ut av Nabolaget-hatten.

Ble millionær på fergeturen hjem

Vinneren fra Loppa kommune ble tatt helt på senga da hun skjønte hvem hun hadde på tråden – elle, det vil si, på ferga. Hun var nemlig på vei hjem da vinnernummeret til Norsk Tipping lyste opp mobilskjermen på fredagskvelden.

– Nei! Er det sant, ler hun hjertelig.

– Det var litt av en overraskelse. Men det høres jo bra ut, humrer hun om millionpremien. Premieplanene hadde hun ikke klare på stående fot, til det kom nyheten litt brått på. Men hun var åpenbart godt kjent med hvordan Nabolaget fungerer:

– Da er det vel flere rundt her som har vunnet, da?

Og det stemte selvfølgelig: Hun hadde blant annet sikret fem spillende naboer 100 000 kroner hver i premie, noe hun var strålende fornøyd med, mens andre vant mindre summer.

LES OGSÅ: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillgrenser

Over 10 000 vinnere

Det er nemlig ikke bare hovedvinneren som kan glede seg over fin premie hver fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene på Loppa, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende nabolag:

  • Moss i Viken

  • Ottestad i Stange kommune, Innlandet

  • Maura i Nannestad kommune, Akershus

  • Nærbø i Hå kommune, Rogaland

  • Kongsvinger, Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill i Nabolaget, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler