nabolagetvinnerhistoriefremside

Nabolaget-millionær: - Oi, det var ikke verst

En kvinne fra Trondheim ble fredagens hovedvinner i Nabolaget, og kunne innkassere hovedpremien på 1 million kroner.

NABOLAGET-MILLIONÆR: Fredagens hovedvinner i Nabolaget kom fra et nabolag i Flatåsen utenfor TrondheimIllustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:3. november 2023Endret:6. november 2023

Flere nabolag rundt om i landet fikk en ekstra fin start på den første helgen i november etter å ha vunnet små og store premier i Nabolaget-trekningen. Aller heldigst var en kvinne i 60-årene fra Trondheim som ble fredagens hovedvinner av 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Tur til Toscana

Da vi ringte Trondheim-kvinnen fredag kveld var hun midt i forberedelser til et middagsselskap hun skulle holde dagen etter. Hun ble overrasket over å få Telefonen fra Hamar.

– Oi! Så koselig, det var en fin start på helgen får en si, sier kvinnen overrasket når vi avslører at hun har blitt Nabolaget-millionær.

Selv om premien kom uventet på, hadde hun en klar idé om hva noe av den skulle brukes til.

– Vi har jo egentlig det meste vi trenger, men vi har lenge drømt om en tur til Toscana for å se Andrea Bocelli, som holder en konsert der hver sommer. Det blir nok en tur dit neste år, sier kvinnen.

Kvinnen hadde kjøpt vinnerkupongen med mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Trondheim som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Trondheim, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Mann fra Storslett i Troms og Finnmark – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Nes i Innlandet – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Markabygda i Trøndelag – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Maura i Viken – 100 000 kroner

  • Mann fra Torvastad i Rogaland – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler