nabolaget

I hvilke nabolag blir det millionjubel i kveld?

Fredag er det klart for ny hovedtrekning i Nabolaget der én spiller vil sikre seg 1 million kroner i toppremie. 

MILLION-TELEFON: Hver fredag ringer Norsk Tipping til ukens hovedvinner i Nabolaget som vinner 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. juli 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget trekkes det flere vinnere hver dag, men det er på fredager de store summene skal deles ut. Da trekkes det ut seks nabolag med én hovedvinner i hvert nabolag.

Ett av disse nabolagene blir også kveldens hovednabolag der én Nabolaget-spiller vinner hovedpremien på 1 million kroner.

Tok det med ro

Forrige ukes hovedvinner i Nabolaget var en mann fra Oslo. Osloenseren tok det hele med en god porsjon ro, men var likevel glad for å kunne se kontoen vokse før sommerens planer.

– Sier du det? Det var veldig overraskende, svarte den ferske millionvinneren da Norsk Tipping ringte han forrige fredag.

Mannen hadde ikke spilt så mye på Nabolaget tidligere, men kunne fortelle at han har hatt en fast Lotto-rekke i 20 år uten at det hadde blitt noe mer ut av det.

Nabolaget

Den første trekningen i juli bød på mange vinnere i Nabolaget, der spesielt Rogaland gjorde det sterkt. I tillegg til millionvinneren fra Oslo og hans naboer fikk vi vinnere i følgende nabolag forrige fredag:

 • Haugesund i Rogaland

 • Kopervik i Rogaland

 • Valen i Vestland

 • Sandefjord i Vestfold og Telemark

 • Åkrehamn i Rogaland

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Millionær-garanti hver uke

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

 • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

 • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

 • Det er avstanden til toppvinnerne i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner–jo nærmere du bor toppvinneren, jo større premie.

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 8. juli er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler