nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - Veldig overraskende

Nabolaget-millionen fant fredag veien til hovedstaden. I tillegg fikk fem andre nabolag seg en hyggelig overraskelse – se hvilke her.

NORGES MEST POPULÆRE GEOTAG?: Det ble med stor sannsynlighet god stemning flere steder i Oslo på fredag.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. juli 2022Endret:3. januar 2023

Fredagens heldigste Nabolaget-spiller ble en mann fra Oslo, og selv om det tok litt tid å overbevise ham om at det var selveste Telefonen fra Hamar som ringte, ble han meget godt fornøyd da han til slutt innså at han hadde blitt 1 million kroner rikere. 

Tok det med ro

– Sier du det? Det var veldig overraskende, svarte den ferske millionvinneren, som ønsker å være anonym.

Oslomannen var hjemme da vi ringte, og selv om han tok det hele med en god porsjon ro var han likevel glad for å kunne se kontoen vokse før sommerens planer.

Mannen hadde ikke spilt så mye på Nabolaget tidligere, men kunne fortelle at han har hatt en fast Lotto-rekke i 20 år uten at det hadde blitt noe mer ut av det.

– Det er vel en trekning i morgen også er det ikke, ler mannen og sikter til Lotto-trekningen på lørdag. 

Vinnerkupongen hadde Nabolaget-vinneren kjøpt på Norsk Tippings nettside.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Visste du at du kan abonnere på Nabolaget? Les mer her

Fredagens heldigste 

Den første fredagen i juli bød på mange vinnere i Nabolaget. Spesielt Rogaland gjorde det stort denne gangen. Dette var kveldens seks heldigste:

  • Mann fra Oslo – 1 million kroner

  • Kvinne fra Haugesund i Rogaland – 100 000 kroner

  • Mann fra Kopervik i Rogaland – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Valen i Vestland – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Sandefjord i Vestfold og Telemark – 100 000 kroner 

  • Kvinne fra Åkrehamn i Rogaland – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler