nabolagetvinnerhistorie

Millionær på første Nabolaget-kupong: – Nå blir det ny bil

Fredagskvelden ble noe surrealistisk for en heldig kvinne fra Alver kommune i Nordhordland da hun ble toppremievinner i Nabolaget. På sin aller første kupong noensinne sikret hun seg 1 million kroner.

INVESTERING: Ny bil står øverst på ønskelista til Nabolaget-millionæren fra Alver. For øyeblikket heller hun mot Toyota.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. november 2022Endret:4. januar 2023

– Jeg greier ikke helt å forstå det, men det må jo nesten stemme.

Det var ikke bare-bare å skulle ta innover seg millionbudskapet for vinneren fra Alver da Telefonen fra Hamar ringte fredag kveld. Sant var det uansett: Hun hadde akkurat blitt kveldens hovedvinner og sikret seg 1 million kroner i toppremie. Hennes spillende naboer ble premiert med alt fra 100 000 kroner til én femtilapp.

Millionær på første forsøk: Nå blir det Toyota Lexus

– Jeg tror det er første gang jeg spiller Nabolaget. Helt ærlig så vet jeg knapt hva det går ut på, forteller den ferske millionæren fortørnet.

– Da jeg så at det var Norsk Tipping som ringte tenkte jeg at "nå skal noen lage fant med meg". På det meste hadde jeg sett for meg at du ringte om en premiesum på tjue eller femti tusen, men når du sa én million så datt jeg helt ut. Hvordan folk klarer seg med store millionbeløp kan jeg knapt se for meg. Jeg har nærmest hjerteklapp, humrer hun.

Premieplanene var imidlertid klare:

– Nå skal jeg ha ny bil! Jeg ser for meg en Toyota Lexus, kanskje. Vi får se. Nå må jeg nesten gå og ordne meg en drink, fastslår Alver-kvinnen bestemt.

– Det føles helt fantastisk, men jeg trenger nok noen dager før det virkelig går opp for meg.

Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Alver som kunne glede seg over fin premie denne fredagen. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressen til kveldens hovedvinner og hennes spillende naboer i Alver, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Lillehammer kommune i Innlandet

  • Kråkerøy i Fredrikstad kommune, Viken

  • Hamar kommune i Innlandet

  • Flaktveit i Bergen

  • Hustad i Hustadvika kommune, Møre og Romsdal

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver kveld - hele uka

Ingen premie denne fredagen? Ikke kast kupongen helt ennå. Fra den dagen du kjøper et spill i Nabolaget, har du nemlig i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Neste hovedtrekning er 11. november. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler