nabolaget

Nabolaget: Hvor blir det millionjubel i kveld?

På fredag er det flere adresser rundt om i landet hvor helgestemningen kan bli ekstra god. Da skal det igjen deles ut premier på alt fra 100 000 kroner til en femtilapp, samtidig som én heldig spiller vil sikre seg ukens hovedpremie på 1 million kroner.

NABOLAG-JUBEL: Hvilke nabolag har hellet med seg i høstens andre Nabolaget-trekning – og hvor bor millionæren?
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. september 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget trekkes det flere vinnere hver dag, men det er på fredager de store summene skal deles ut. Da trekkes det ut seks nabolag med én hovedvinner i hvert nabolag. Ett av disse nabolagene blir også kveldens hovednabolag der én Nabolaget-spiller vinner hovedpremien på 1 million kroner.

Fem hovedvinnere får 100 000 kroner hver, mens den sjette vinneren stikker av med toppremien på 1 million kroner. De nærmeste spillende naboene til hovedvinnerne får også premier: Alt fra 100 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Slik ser premieoversikten ut for hovedtrekningen på fredager:

Million-nabolaget Fem andre nabolag 1 stk.1 million kroner                1 stk. 100 000 kroner5 stk.100 000 kroner5 stk. 10 000 kroner10 stk.10 000 kroner20 stk. 1 000 kroner50 stk.1 000 kroner1600 stk.50 kroner2000 stk.50 kroner

– Sånn man bare drømmer om

Forrige ukes hovedvinner i Nabolaget var en kvinne fra Malm i Trøndelag.

– Nei! Er det sant? spurte den ferske Nabolaget-millionæren da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

Kvinnen satt hjemme alene mens hun ventet på at familien som var ute en tur skulle komme inn igjen.

– Det er så bra. Jeg må fortelle det til dem da de kommer inn igjen, sa kvinnen glad.

Kvinnen fortalte at hun ikke er noen fast Nabolaget-spiller, men at hun på fredag bestemte seg for å spille.

– Jeg spiller Nabolaget litt sporadisk, men i dag fant jeg ut at jeg skulle levere en kupong. Det viste seg jo å være ganske lurt det, sa kvinnen med latter i stemmen.

– Man spiller jo fordi man håper å vinne, men det er jo ikke ofte man vinner. Dette er virkelig sånn man bare drømmer om, humret hun.

Hva premien skulle gå til hadde hun ingen konkrete planer om. 

– Vi har en ganske fin bil, nytt hus og lite gjeld, så det må kanskje bli noen kroner til barna mine, avsluttet kvinnen.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Neste trekning er fredag 9. september.

Supertrekning på lørdag 17. september

17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 17. september for å sikre én deltakelse.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler