nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-millionær: - En kjempeopplevelse!

Hver fredag er det en Nabolaget-spiller som blir millionær. Denne gangen var det ei dame fra Gjøvik som fikk Telefonen fra Hamar. 

MJØSBYEN: Pila landet på Gjøvik fredag 8. oktober
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:8. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Fredag 8. oktober gikk hovedpremien i Nabolaget til et nabolag i Gjøvik. Den som jublet aller høyest var kvinnen som ble trukket ut som hovedvinner og stakk av med millionpremien. Hun var hjemme og hadde besøk av familien da Norsk Tipping ringte. 

- Er det fra Norsk Tipping sier du? Har jeg vunnet da? Spør vinneren lurt da vi ringer henne. 

- Ja, det har du. Du er blitt millionær i Nabolaget, gratulerer!

- Hva er det du sier? er det sant? spør kvinnen som blir tydelig overrasket av vinnerbudskapet. 

Spillt i mange år

Kvinnen forteller at hun har jobbet i kiosk og blant annet solgte spill fra Norsk Tipping. 

- Jeg har levert spill i årevis, veldig gøy at det endelig gikk inn, sier hun videre. 

- Dette var en kjempeopplevelse. Jeg har tre barn som jeg vil dele premien med. Nå blir det nok en liten feiring med noe godt i glasset forteller en lykkelig vinner. 

Les også: May (29) ble Flax-millionær: - Nå får Dumle ny barbermaskin

 Kupongen ble kjøpt på YX 7-Eleven Raufoss.

Vi gratulerer.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. Flere nabolag med vinnere

Kvinnen fra Gjøvik sine fem nærmeste naboer som har spilt nabolaget kan glede seg over 100 000 kroner i premie. I tillegg er det trukket ut fem andre nabolag der hovedvinner sikret seg 100 000 kroner og de nærmeste naboene vinner premier mellom 10 000 kroner og en femtilapp. Nabolagene er i:

  • Stavern i Vestfold og Telemark

  • Flisa i Innlandet

  • Odnes i Innlandet

  • Halden i Viken

  • Vestby i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle vinnere. 

Vinnermuligheter hele uka med Nabolaget

Man trenger ikke vente helt til neste fredag for å vinne i Nabolaget. En kupong er gyldig i syv dager fra den dagen man kjøper den, og hver kveld frem til fredag trekkes det en vinner av 10 000 kroner. Fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Da trekkes en hovedvinner som får 1 million kroner i premie, mens de fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler