flaxvinnerhistorie

May (29) ble Flax-millionær: - Nå får Dumle ny barbermaskin

Da May Hatling ble lei av å spille kabal på telefonen, åpnet hun Norsk Tipping-appen og skrapte et 50X Pengedryss-lodd. Det endte med galopperende vinnerglede.

FLAX: May Hatling skrapte frem 1 million kroner. Det kommer godt med for både henne og hesten Dumle.AM Årdal
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:6. oktober 2021Endret:3. januar 2023

May Hatling (29) fra Steinkjer i Trøndelag sitter ofte på hesteryggen, men mandag formiddag satt hun heller i sofaen og skrapte frem 1 million kroner på loddet 50X Pengedryss.

Måtte Google antall nummer i 1 million

Hatling fikk store øyne da hun innså at hun hadde skrapt frem toppremien på 50X Pengedryss. 

- Det var helt snålt! Jeg trodde først jeg hadde vunnet 100 kroner. Jeg kikket én gang til og innså at det var mer. 1 000 kroner? Nei, 100 000 kroner? Herregud, er det 1 million?! sier Hatling idet hun gjengir vinnerøyeblikket. Hun måtte rett og slett inn på Google og søke opp antall nuller i 1 million, selv om hun har studert matematikk.

- Da jeg innså at det faktisk var seks nuller bak, fikk jeg en blandet følelse av å drømme og svimmelhet. Jeg vet jo veldig godt hvor mange nuller det er i 1 million, men jeg måtte sjekke Google likevel, sier hun flirende.
LES OGSÅ: Flax 50X Pengedryss: Tre millionvinnere på 10 dager.  (29 år gamle May Hatling skrapte frem 1 million kroner og trodde ikke sine egne øyne. Foto: Privat.) Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Barbermaskin til hesten og godstol til kjæresten

Hatling har ikke premieplanene helt klare, men noe har hun allerede lovet bort. - Kjæresten min skal få ny godstol i stua. Det var det første jeg lovet. Jeg driver jo med hest og de trenger en ny barbermaskin til hestene mine. Og det skal de jammen få. Hatling legger også til at hun har en plan til, men den er hemmelig. - Jeg kan ikke fortelle om den siste planen. Det skal nemlig være en overraskelse som dukker opp på julaften, sier Hatling, som også legger til at premien skal brukes fornuftig. Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer May spilte 50X Pengedryss på mobilen via Norsk Tipping sin app. Gratulerer til 29-åringen fra Steinkjer!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler