nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget: 29-åring bråvåknet til millionnyhet

En heldig mann fra Sarpsborg i Viken fylke tok den aller gjeveste Nabolaget-premien fredag 8. april. Han ble kveldens hovedvinner og vant dermed 1 million kroner mens han lå og sov før nattskiftet.

TRØTT: Et lite hakk blir det kanskje i døgnrytmen til Nabolaget-millionæren, men budskapet som forstyrret søvnen før nattevakta var til gjengjeld særdeles godt.
Forfatterbilde Norsk TippingHenningØiumForfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:8. april 2022Endret:3. januar 2023

Det blir fort til at man våkner litt ekstra raskt når det er Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 som lyser på skjermen. Det fikk en heldig fyr fra Sarpsborg erfare da han ble rykket våken mens han lå og sov før nattevakta. Han rakk å sjekke spillet i appen først, og så dermed at millionpremien var hans allerede før Norsk Tipping fikk kontakt. 

– Jeg skjelver! Var hans første kommentar. 

Lå og sov før nattevakt – ble vekket med millionnytt

– Jeg skal på nattevakt, en jobb jeg har ved siden av studier, derfor lå jeg og sov. Dette er den beste oppvåkningen man kan ha, ler den glade vinneren.

– Det blir ikke noe problem å holde seg våken i natt, jeg kommer nok til å smile ekstra bredt. 

Feiringen vil han ta senere, for akkurat nå er fokuset på jobb og studier.

– Millionpremien kommer godt med, men jeg har ikke noen umiddelbare drømmer som skal realiseres. Nå skal jeg  tenke meg godt om og sannsynligvis spare for fremtiden, avslutter den ferske millionæren. 

Vinnerkupongen ble levert på mobil.

Vi gratulerer!

LES MER: Supertrekning i Lotto: 50 ekstra millionsjanser påskeaften

Premiedryss flere steder i landet

I tillegg til hovednabolaget ble det trukket ut fem andre vinnernabolag. Hovedvinneren i disse nabolagene sikret seg 100.000 kroner, mens spillende naboer vinner premier fra 10 000 kroner til en femtilapp. Her er kveldens andre vinnernabolag:

  • Aksdal i Rogaland 

  • Sarpsborg i Viken

  • Hamar i Innlandet

  • Lillehammer i Innlandet

  • Løvenstad i VikenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.12 vinnersjanser for en femtilapp

I Nabolaget er det totalt 12 vinnersjanser. Hver eneste dag er det trekning, hvor en person sikrer seg 10 000 kroner. Fredag er den store festdagen i Nabolaget. Da trekkes seks nabolag ut og et av disse blir hovednabolaget. Hovedvinneren i hovednabolaget vinner 1 million kroner, mens de spillende naboene kan innkassere over 100 000 kroner hver. I de resterende fem nabolagene vinner hovedvinneren 100 000 kroner, mens spillende naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp.

Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto større blir premien.

Det betyr at en femtilapp gir trekninger hver dag og totalt 12 vinnersjanser.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler